#MaiPor25N Campanya contra la violència de gènere

#MaiPor25N Campanya contra la violència de gènere 1262 528 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“És important per nosaltres poder fer campanyes com aquestes aprofitant la repercussió que té al país un equip com el MoraBanc Andorra” ha posat el ministre de d’Afers Socials, Justícia i Interior Xavier Espot per obrir la roda de premsa d’aquets migdia a la seu del Govern. La campanya MaiPor25N està basada en el paper “dels homes” segons Espot per ajudar a eradicar la violència de gènere. És una campanya amb en què els jugadors del MoraBanc Andorra son els protagonistes i la seva imatge estarà present en les 7 parròquies (els Comuns col·laboren cedint espais publicitaris). La campanya durarà un mes tot i que en el Poliesportiu els elements exposats es quedaran fins final de temporada.

El president Gorka Aixàs ha afirmat davant dels mitjans que “avui presentem una campanya especial, molt sensible. Podríem dir que especial i és que totes les iniciatives solidàries en les que participem tenen molta rellevància i en totes sempre tenim present que s’ha de posar al servei de la societat aquest gran altaveu que és el bàsquet a dia d’avui al país”. Aixàs ha destacat que “els darrers mesos, el treball realitzat amb l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior ha estat excel·lent i els volem agrair que hagin pensat que nosaltres podíem ajudar-los a transmetre els valors d’aquesta campanya”. Aixàs s’ha centrat a continuació en el lema del club “nosaltres sempre hem dit que el MaiPor tenia moltes aplicacions i no se’ns acut un millor que el que avui estem explicant. Cal que els homes ens replantegem el nostre paper com a parella, amic, germà, fill etc Els abusos no poden seguir formant part ni un dia més de les relacions humanes. Els homes no hem de tenir por, MaiPor, a mostrar-nos sensibles o vulnerables”.

En el partit del diumenge contra Unicaja es llegirà un manifest sobre la Campanya, al, descans. I el president encara ha afegit un punt més d’interès en el desplegament de la campanya “la campanya serà el projecte One Team per l’Eurocup del MoraBanc Andorra. El ministeri impartirà diverses sessions informatives i de sensibilització a equips femenins i masculins de la nostra base. No volem que, tot i ser important la campanya gràfica de sensibilització, les coses quedin aquí. Volem que el que farem compti i aporti en la vida dels joves que tenim al club”.

 

Close Cart
Back to top