Malament no però bé tampoc, derrota contra el Barça

Malament no però bé tampoc, derrota contra el Barça 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Barça ha guanyat avui amb autoritat a la Bombonera, avui amb més de 4300 espectadors, per 56-71 en un partit que s’ha resolt al tercer quart i en que ha quedat la sensació que els homes de Joan Peñarroya podien haver collat més el campió de lliga.

El primer temps ha començat amb un cop de puny a sobre de la taula amb un parcial de 0-8. Però mica en mica les coses s’han igualat en un partit tancat i espès. Als nervis dels blaugrana s’ha afegit el poc encert local. El partit no ha estat fluït en cap moment i al descans s’arribava amb un marcador exigu 25-25. La sensació a la mitja part era que qui trobes encert marxaria en el marcador.

Abrines ha estat l’espurna que necessitava el partit pels homes de Xavi Pascual. Amb tres triples en un minut en el tercer quart, els blaugrana han marxat d’onze punts davant d’un Morabanc Andorra que semblava estar gorggy.

Al final del tercer quart la distancia no semblava insalvable però les sensacions sí(43-53). Els homes de Peñarroya no trobaven l’alegria i el dinamisme necessari en atac per superar un rival tant formidable com l’Fc Barcelona. I així s’ha desenvolupat el darrer quart. L’excel.lent partit de Bogris(18 punts) no ha tingut massa acompanyament i només

David Navarro, amb 15 de valoració, ha estat en el seus registres habituals.

Dissabte vinent a la BMB, a les 21h, rebem la visita del líder, l’Unicaja de Màlaga en un altre partit complicadíssim pels de Peñarroya.