Martí Escoriza Terés ha estat el guanyador del concurs escolar organitzat conjuntament amb Pyrénées per escollir el disseny de la tercera equipació del Bàsquet Club Andorra per aquesta temporada.Escoriza és alumne de l’escola espanyola Maria Moliner i el seu disseny és una nova versió de l’equipació tricolor del club. Els altres 4 dissenys finalistes han estat els d’Andrea Arnal, Júlia Cimeno i Paula Talarn del Col·legi Janer i Lea Guillén del Sant ErmengolEl Bc MoraBanc Andorra jugarà diumenge contra el València lluint l’equipació dissenyada per Martí Escoriza.

“És una situació rodona pel club perquè es tracta d’un concurs amb una gran participació i que ens connecta amb els escolars del país” ha exposat el Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, que ha afegit “és gairebé màgic pensar que un escolar del país pugui fer un disseny i que després formi part d’una lliga professional com l’ACB”. Joaquim Serrahima, Director de màrqueting de Pyrénées, exposava que “quan explico que aquí fem aquestes coses als meus familiars que no són d’aquí al·lucinen”. Serrahima ha destacat l’elevada participació dels escolars amb prop de 18.000 visites al Facebook de Pyrénées de persones que han participat en el concurs, “els escolars han fet una gran campanya pels seus dissenys”.

“Em fa molta il·lusió que hagi estat l’escollit, de fet no m’ho esperava” ha expressat Martí Escoriza. L’escolar ha explicat que el seu disseny final va sorgir després de diversos intents amb “l’objectiu de simbolitzar les muntanyes i d’altres trets fonamentals del país”.

El grup Pyrénées obsequiarà el guanyador i el seu centre escolar amb un IMac, i tots els finalistes rebran un pack de productes del BC MoraBanc Andorra.