Massenat i Todorovic exhibeixen ambició

Massenat i Todorovic exhibeixen ambició 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Pura energia, pur múscul, nervi i personalitat a dojo. Els dos jugadors que ha presentat avui el MoraBanc Andorra a Andorra Telecom, Frantz Massenat i DejanTodorovic, son dos dels elements de l’equip que aniran relacionats amb la temperatura i amb els bioritmes en pista dels d’Ibon Navarro. Tant un com l’altre representen fermament la idea de joc que es vol que tingui l’equip aquesta temporada i en què es vol comptar amb un equip que vagi a buscar els objectius sense dubtes. El nordamericà és rookie a la lliga i el serbi, tot i la seva joventut, ja té experiència però arriba després d’una temporada en blanc per una lesió. En els dos casos, les ganes de reivindicar-se a la competició son evidents.

“És moment per mi de fer un pas endavant. Em trobo bé i amb moltes ganes de jugar després d’un any complicat, ara just fa 11 mesos que em vaig lesionar” ha afirmat DejanTodorovic que ha afrontat una batería de preguntes inicial sobre el sue estat físic i que ha afimat categòricament que “estic bé i la concentració amb la selecció sèrbia m’ha anat bé i en els dos partits que vaig jugar em vaig trobar força bé”.Todorovic ha exposat també que “deu fer 8 anys que vaig venir a jugar a Andorraa LEB i des d’aleshores el club ha millorat molt i la sensació que tinc és que encara ho farà més”.

Frantz Massenat s’ha volgut definir com “jugador de bàsquet” més que com a base o escorta, tot i que ha dit que pot jugar en les dues posicions. El jugador nordamericà ha afirmat que “vinc a ajudar els meus companys en pista en el que calgui, en els pocs dies que porto aquí ja he vist que tenim una molt bona química a l’equip i sembla que ens coneixem de tota la vida i tots els jugadors estem disposats a xerrar o a ajudar-nos”. Massenat ha exposat també que la lliga “alemanya potser és més física que l’espanyola però a Espanya es juga més ràpid i a mi m’agrada jugar ràpid”.

El GM Francesc Solana ha explicat que “es tracta de dos jugadors que esperem que siguin importants des del primer moment i que estem molt contents d’haver-los pogut incorporar al projecte”.

Back to top