Per Sant Jordi heu de comprar llibre i rosa. És una de les tradicions més maques del món i identificant-la així el club hi participa des de fa anys amb una petita contribucióliterària. La proposta d’aquest any és “Memòries d’un Community Manager”, un llibre del cap de Comunicació del club, Gabriel Fernàndez, que explica la feina de gestió de les xarxes socials i també fa un repàs als darrers anys de vida del club. El llibre es va presentar ahir a l’FNAC dels Grans Magatzems Pyrénées i va comptar amb Francesc Solana com a mestre de cerimònies i amb Moussa Diagne com a convidat estel·lar. El senegalès va compartir la seva simpatia, com sempre, amb tots els assistents. El llibre, després de la presentació d’ahir,ja fa vida a les llibreries.

“Ens encanta poder dir, i fins ara ho hem fet en tota l’etapa ACB, que participem en la festa de Sant Jordi i que hi posem una pinzellada”, exposa el president del club, que recomana el llibre “és un llibre molt divertit, que explica com el nostre cap de Comunicació ha acabat sent considerat de forma totalment insospitada per ell un referent en un camp que li resultava un complet enigma”.El president afegeix que “el que ens està passant tots aquests anys quedarà per sempre recollit en aquests llibres” i conclou “per molt que ara tot evoluciona gran velocitat aquests llibres hi seran”. L’autor, que va presentar el llibre fa pocs dies, exposa que “pels que tenim el privilegi de viure això des de dins explicar-ho és gairebé una obligació perquè l’estadística diu que projectes així a Andorra surten molt de tant en tant”. Gabriel Fernàndez destaca que “la idea és que en el llibre es pugui trobar informació rellevant o en alguns casos indiscrecions que no s’han mencionat abans sobre el dia a dia del club”. Qüestionat sobre el motiu de titular el llibre “memòries”. Fernàndez explica que “és una manera desenfadada d’admetre que aquesta feina porta camí d’acabar amb mi”.

El club habilitarà un punt de venda al pavelló diumenge 21 en el partit contra el Tecnyconta Saragossa,, per a aquells que encara no hagin decidit quin llibre regalar per Sant Jordi.