El partit de dissabte passat a la BMB va ser molt especial i va confirmar per sempre que hi ha iniciatives de les que fan sentir molt orgullós el club que no han d’anar de la mà d’una victòria o una derrota de l’equip.

El partit contra el Gran Canària va ser dolent i la derrota dolorosa però dissabte va ser un gran dia pel club per haver pogut ajudar una associació que tot just comença, però que ha irromput amb força al país. El partit es va dedicar a l’AMMA, l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra, que va poder fer socis al mateix pavelló dissabte, va vendre marxandatge solidari i que durant la setmana va transmetre el seu missatge a través dels canals del club. Però és que a més, alguns dels partners del club, van voler fer un donatiu per AMMA vinculant les seves donacions al joc de l’equip.

En la imatge que acompanya aquesta notícia apareix Mònica Lage, la presidenta d’AMMA al costat de Ferran Font, director de Ford Andorra, Jeniffer Ferrer directora de màrqueting de VallNord Pal Arinsal, Thomas Kampfraat, Managing Director de Engel&Völkers, Òscar Vergens, director de OFI 3 i Bartumeu Gabriel, director de Autocars Nadal. Aquestes cinc empreses lliuraran prop de 1100 euros a AMMA.

I sí. Dissabte passat vam tenir un gran partit. Vam perdre, cert, però vam tenir un gran partit.