Milo Nunes dirigirà l’EBA

Milo Nunes dirigirà l’EBA 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El tècnic  Milo Nunes i el BC MoraBanc Andorra han arribat a un acord per a que el portuguès sigui l’entrenador del Sènior B a la Lliga EBA la propera temporada.

D’aquesta manera, Nunes, de 32 anys, assumirà el repte de dirigir la nova estructura d’EBA del BC MoraBanc Andorra. Procedent del Peñas Huesca com a tècnic ajudant, el jove entrenador compta ja amb una gran experiència a les banquetes, formant-se en equips ACB com el Joventut i l’Unicaja de Màlaga. A més d’altres experiències fora de les lligues espanyoles.

Milo Nunes vol donar un pas més a la seva carrera i ho farà a la banqueta andorrana de l’equip EBA. Un tècnic que ja compta a les seves ordres amb un plantilla de futur més els juniors que donaran un cop de mà. Un equip que encara ha de tancar algunes incorporacions per completar una plantilla renovada i competitiva.

El tècnic, es mostrava així d’il·lusionat davant el seu proper repte: “Sempre és bo tenir reptes nous, que et facin millorar. Un tècnic té que ajudar a millorar als altres, i aquest és un lloc que estaré bé i on hi ha marge de progressió, tant per mi com als jugadors. Han d’arribar el més alt possible”.

Nunes explica com serà el seu equip: “Estem fent un equip equilibrat, que pugui fer la diferència. El primer que faré és parlar amb Peñarroya. Hem de ser el mirall de l’ACB, el pont entre el primer equip i el segon. Els detalls amb el primer tècnic serà fonamental”.

El segon equip de l’entitat començarà la pretemporada el proper 24 d’Agost.

Close Cart
Back to top