Molta sort i fins sempre David Navarro

Molta sort i fins sempre David Navarro 2500 1625 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra i David Navarro han fet oficial avui que els seus camins es separen després de 4 anys. El club ho ha confirmat amb aquest comunicat de prensa.

 

El Bc MoraBanc Andorra i David Navarro separen els seus camins després de 4 temporades.

El jugador ha decidit continuar la seva carrera professional en un altre destí i des del club li volem desitjar el millor en aquesta nova etapa.

Navarro ha estat un professional exemplar durant aquests 4 anys, un excel·lent representant dels valors que el club transmet a la comunitat i el Bc MoraBanc Andorra sempre serà casa seva.

 

El jugador, per la seva part, tambè s’ha volgut acomiadar dels aficionats amb una carta:

 

Vaig arribar al club sense fills i amb l’equip jugant a la Leb or, i marxo amb dos fills preciosos i sent un dels capitans d’una temporada històrica.

He viscut quatre anys molt importants a la meva vida on sempre he intentat fer el millor possible dins i fora de la pista i nomes puc estar agraït per tot el que m’ha passat.

Per això vull donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que això fos així. Al president Gorka Aixas, Francesc Solana i Joan Peñarroya per fitxar-me, a la resta de treballadors del club que sempre m’han tractat estupendament, a tots els jugadors que han passat aquestes quatre temporades i especialment a tota la afició i gent d’Andorra que m’han fet sentir molt estimat.

Andorra sempre serà un lloc especial per mi.

David Navarro.

Close Cart
Back to top