Mou-te fent Zumba per UNICEF i el BC MoraBanc Andorra

Mou-te fent Zumba per UNICEF i el BC MoraBanc Andorra 1920 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Sota el lema “Mou-te amb la Zumba per UNICEF” el BC MoraBanc Andorra i UNICEF s’uneixen el pròxim 11 de maig en una nova acció solidària amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes de l’entitat. Una acció emmarcada dins el conveni vigent de les dues entitats.

 

El dissabte 11 de maig, a les 11h, al Pavelló de Govern, podrem gaudir d’una classe de Zumba liderada per Tamara Martos i Mònica Grau, responsables del grup d’animació del club Màgic Team Diablo.

 

La donació per assistir a aquesta classe serà de 5€ i es podrà comprar a la pàgina web del club www.bca.ad.

 

Tots els assistents rebran una samarreta commemorativa i tindran al seu abast tot el que es necessita per gaudir de l’experiència Zumba amb Unicef i el BC MoraBanc Andorra.

 

Si es vol contribuir, però no es pot assistir, també hi haurà l’opció de fer la donació al mateix enllaç de les inscripcions.

 

A més, aquesta jornada solidaria comptarà amb un “Mercat Solidari”, des de les 11h del matí i fins a les 16h de la tarda al mateix Pavelló. Una oportunitat única on el MoraBanc Andorra posarà a la venda les equipacions de joc del primer equip, de la base, material i roba de les darreres temporades a preus molt assequibles.

Close Cart
Back to top