MUSLI, un cinc referent

MUSLI, un cinc referent 1280 720 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra fitxa al pivot serbi Dejan Musli.

El jugador, de 28 anys i 2’13 m, signa per una temporada provinent de l’equip xinés Hebei Xianglan. El nou cinc del MoraBanc Andorra compta amb una gran experiència a la Lliga Endesa ja que ha militat en equips com el Baskonia, el Fuenlabrada, Manresa i Màlaga. En aquest dos darrers equips és on s’ha vist la seva millor versió, amb 13’8 punts i 7’4 rebots per partit amb el Manresa, i 9’9 punts i 4’8 rebots per partit amb  durant la seva primera temporada amb l’Unicaja.

Abans de fer el salt a Xina, Musli va diputar la temporada 2’17-2018 amb el Brose Baskets Bamberg alemany, competint a l’Eurolliga amb números destacats de 10’4 punts per partit i 6’1 rebots.

El GM del club,Francesc Solana, assegura que és una fitxatge que ens aportarà estabilitat a lazona: “Per nosaltres és un jugador referent dins la pintura que ve a ajudar a créixeral Moussa i ens donarà una estabilitat en la posició de 5 molt important”. Musliarriba per completar la pintura de l’equip d’Ibon Navarro. Així ho explica Solana: “Crec que tenim la posició de cinc coberta amb moltes garanties. Esperem quetorni a ser un jugador important a la lliga. Ells ja ens ha fet saber els eudesig de ser un jugador destacat aquesta temporada”.

Close Cart
Back to top