Nacho Llovet ha fet de Nacho Llovet avui a la presentació oficial com a nou jugador del MoraBanc Andorra a la seu central de MoraBanc. Molta energia positiva,  molta ambició i un discurs clar i precís del que pot aportar al grup un jugador amb 9 temporades a la lliga que no ha parat de créixer en cap moment. Aquesta és la carta de presentació de Llovet que sap que el club tricolor el contracta perquè doni rendiment immediat i perquè jugui un paper important en la correcta canalització de les energies al vestidor. I el pivot barceloní no només no s’amaga d’aquesta responsabilitat sinó que anuncia que l’accepta encantat i que l’assumirà des del primer dia. Per tant l’acte d’avui és un d’aquells que dona velocitat al nou projecte.

“No jugo mai a mig gas” ha afirmat en una de les seves primeres respostes Llovet, que ho ha completat dient que “puc jugar al 4 i al 4 i tot i que em considero jove ja tinc una experiència a la lliga que fa que pugui ajudar els meus companys en tot el que faci falta per ajudar en la cohesió de l’equip i del vestidor”. El jugador ha admès també que “no he jugat mai a Europa i tot i quesé que serà exigent i difícil tinc ganes”. Sobre el seu nou club, Llovet ha afirmat que “el creixement del MoraBanc Andorra els darrers anys ha estat mol tràpid però també molt estable i ara ningú a la lliga els exclou de la lluita perla Copa o pel Playoff sabent que l’ACB està pujant i que será difícil”. Nacho Llovet no ha amagat que “podem ser ambiciosos i en el meu cas crec que puc seruna peça important al grup”.

“És un jugador que ja fa temps que seguíem i que vam intentar fitxar-lo quan va sortir del Joventut i no va poder ser per tant aquesta temporada era un dels objectius prioritaris” ha manifestat el GM Francesc Solana que ha dit també que “és un  jugador que pensem que representarà molt bé el que som nosaltres per la seva manera de ser i de jugar”. En un ordre més tècnic Solana ha destacat de Llovet “la seva polivalència per ajudar-nos en el 4 i en el 5” i ha afegit que “es tracta, tot i no ser un jugador veterà, d’un home amb molta experiència a la lliga”.