Nikos Chougkaz, polivalència per al MoraBanc Andorra

Nikos Chougkaz, polivalència per al MoraBanc Andorra 1920 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra incorpora a l’aler pivot grec de 23 anys provinent del Peristeri de la Lliga grega i amb experiència en competicions europees.

 

Chougkaz fitxa per una temporada i ve per aportar la seva polivalència dins del conjunt dirigit per Natxo Lezkano. El nou 4 del MoraBanc Andorra, tot i la seva joventut, compta amb experiència en competicions europees, sense anar més lluny, participant a la Final Four de la BCL de la temporada passada disputant minuts importants.

 

El jugador grec de 208 cm, que ha vestit la samarreta del Panathinaikos, va tancar temporada al Peristeri amb 6’6 punts i 3’4 rebots per partit.

 

El GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, s’ha mostrat satisfet amb la nova incorporació: “Compleix molt bé el perfil del jugador que buscàvem en aquesta posició. Bon llançament de tres punts, capacitat de jugar de fora cap a dins, atlètic, bon rebotejador i que compleix molt el perfil competitiu de les competicions que disputarem”. A més ha afegit que: “És un jugador jove, de futur i que la seva ambició i la seva gana que ens ajudarà a millorar molt com a equip”.

 

Nou grec a la plantilla del MoraBanc Andorra 2024-2025.

 

Close Cart
Back to top