Nit mágica però no rodona

Nit mágica però no rodona 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Deure acomplert. Permanència a la butxaca i una afició amb ganes de celebrar. L’escenari augurava una nit màgica però no va acabar de sortir rodona. . El MoraBanc Andorra va perdre ahir per 65-74 el seu darrer partit a casa de la temporada davant un Obradoiro seriós que no va venir a Andorra a passejar-se tot i no jugar-se res.

El cert és que tret de l’inici en què els homes de Peñarroya van marxar amb un enganyós 7-2, el ritme i el comandament en el marcador va ser sempre dels de Santiago de Compostel·la. Des dels dos conjunts, de llarg, el que millor va portar que no hi hagués res en joc va ser el gallec. El final del primer quart ja donava pistes, 15-22, pels visitants. El MOraBanc Andorra no trobava cistella amb facilitat però va ser capaç en el segon período d’equilibrar les coses i impedir que el matx es trenqués. Al descans les espases estaven enlairades 36-41. Tot i que les sensacions no eren bones, quedava molt temps per redreçar les coses.

El tercer quart ho va marcar tot. El MoraBanc Andorra va estar 5 minuts sense anotar. No és que l’Obradoiro estès molt inspirat però al final la sequera davant de cistella va generar un forat en el marcador 42-55. No era una diferència insalvable però el problema era que la cistella semblava una caixa forta i l’equip andorrà no semblava tenir la combinació. En concloure el tercer quart la diferència estava en 11, 47-58.

El darrer temps ha estat marcat per les imprecisions, la noticia respecte els anteriors és que també eren visitants. Guiats per Sada, que va ser el millor i el més motivat dels andorrans, al final les coses es van igualar. Faltant dos minuts, l’avantatge s’havia reduït a tres punts després d’un triple d’un ahir gris Stojanovski. L’afició empenyia, la BMB volia una victòria per tancar la temporada però no va poder ser. Va faltar encert i precisió i el triomf va marxar cap a Galícia merescudament.

El partit no va acompanyar però l’afició va tornar a estar pletòrica i va rebre una sorpresa en acabar el partit. Els jugadors els estàven esperant a les portes de la BMB per agraïr-los el suport rebut durant tota la temporada. Menció apart va merèixer ahir la Flash Mob que més de 100 persones van fer ahir al parquet al descans. Una nit preciosa però no perfecta.