El BC MoraBanc Andorra viatja a la pista de l’Iberostar Tenerife a la recerca de la seva primera victòria fora del Poliesportiu d’Andorra. Ara bé, l’equip local, es troba en la posició contraria, vol guanyar el seu primer partit a casa desprès de sumar derrotes amb equips com el Reial Madrid o el FC Barcelona. Un desplaçament complicat, tant per la distància com per l’equip que hi haurà davant. Un Iberostar Tenerife que està cridat a ser un dels equips situats en zona de play-off.

La setmana ha estat un pel diferent, amb canvi de rols d’entrenaments per adaptar-se millor a l’hora del partit. Un matx que es disputarà a les 12:30 (hora insular) / 13:30 (hora d’Andorra). Un horari nou per als de Joan Peñarroya però que durant la lliga no serà l’únic.

Per copsar l’actualitat de l’equip, a la prèvia de la jornada 8 a la Lliga Endesa, han passat pels micròfons el pivot grec Giorgios Bogris i el tècnic, Joan Peñarroya. Aquestes són algunes de les declaracions més importants:

Guanyar fora de casa

Giorgios Bogris: “Sempre estem obligat a guanyar cada partit. Haurem de treballar fort ja que és un bon equip. Em treballat molt bé aquesta setmana, ha estat més llarga i ens ha permès treballar millor. Espero, mostra-ho al partit. És una bona oportunitat per guanyar fora de casa”.

Joan Peñarroya: “Sabem que anem a un camp complicat, que han perdut els partits coma locals, però ho han perdut davant rivals com el Barça o el Madrid. És un equip que està cridat a una de les dues places de play-off que queden lliures. Un equip amb jugadors importants, amb dos jugadors més valorats de la competició, amb un joc dinàmic, on molts jugadors poden ser perillosos en qualsevol partit. Un matx de màxima exigència on haurem de fer les coses bé, allargar els bon moments i reduir els dolents per a que tinguin la mínima afectació al resultat”.

Horari

Bogris: “És una mica estrany jugar al migdia, i més per mi, ja que a Grècia no he jugat mai a aquesta hora. Tot i que amb aquest equip ens haurem d’adaptar a jugar al migdia, ja que molts partits seran a aquesta hora durant la lliga. El tècnic ha preparat bé la setmana, ja coneix com fer-ho. Ens ha preparat per competir i intentar guanyar”.

Peñarroya: “Veurem com va el partit. De inici es preveu un partit obert, un partit amb punts, amb possessions. Veurem però que ens trobem el diumenge”.

Sensacions de la plantilla

Bogris: “És important les sensacions per als jugadors. He tingut partits bons i dolents, Setmana a setmana aniré jugant millor i seré cada vegada més George i ajudar a l’equip.

Peñarroya: “El nostre objectiu és competir. La nostra qualitat difícilment ens dóna per anar a Tenerife per fer un partit còmode. Segurament, fent les coses bé, ens donarà per arribar a un matx ajustat. Aquest és l’objectiu a dia d’avui, fer les coses bé. No podem pensar en que si ho fem bé traurem una victòria amb facilitat”.

 

Jornada 8 Lliga Endesa

Ibersotar Tenerife vs MoraBanc Andorra

23 / 11 / 14

12:30 (Hora Local) / 13:30 (Hora Andorra)

Directe: Ràdio Nacional d’Andorra i Andorra Difusió