Molta actualitat la que hi havia avui al BC MoraBanc Andorra. Actualitat que passava per molts fronts. Des de la lesió de Víctor Sada, operat ahir amb èxit dels seus problemes, la recerca d’un substitut i l’estat d’una plantilla que havia encaixat una derrota dolorosa a San Sebastian. El tècnic, Joan Peñarroya, com cada inici de setmana, ha analitzat tota aquesta actualitat, responent tots els dubtes i explicant que cal deixar de banda les lamentacions per mirar de buscar les solucions que ens portin a la identitat d’un equip que sap competir a la Lliga Endesa.

Aquestes han estat les declaracions més importants de Peñarroya:

Lesió Víctor Sada

“L’operació va anar bé. Ara a pensar en estar tranquil i recuperar-se i el millor possible”

“Els nostres servies mèdics ha  portat el tema excepcionalment. S’ha actuat correctament des del principi. Aquesta ha estat la darrera opció, no ha quedat arribar a la decisió quirúrgica. En Víctor va jugar 80 partits l’any passat, quan es va fitxar havia disputat aquest nombre de partits, el club no fitxa un jugador lesionat”.

“És evident que és un jugador punter al projecte, pel que tenia que aportar i pel seu coneixement de la lliga. Són coses que passen al món de l’esport. Amb això haurem e conviure i seguir”.

Fitxatge

“No hi ha terminis per fitxar. Quan abans millor. El mercat està com està i nosaltres som el que som. En això estem, intentant trobar una solució i una jugador que vingui ajudar-nos des del primer moment”.

Reacció Equip

“L’equip farem com sempre, buscar solucions, i com hem fet en les darreres jornades intentar que la baixa es noti el menys possible. Ho estem portant bé, però és de forma temporal, no es pot allargar en el temps. Tant en David com en Thomas ho estan fent bé, però ara ja tenim necessitat d’incorporar. No ens podem permetre jugar aquesta lliga amb una plantilla de 9 jugadors, i tot això sense comptar amb possibles baixes per altres problemes”.

Mercat

“Per fitxar hi ha una mica de tot, no hi han bases al mercat, a més hi ha varis equips que busquen base.  I desprès no hi ha bases com ens agradaria a nosaltres, amb cert coneixement de la lliga, amb experiència, i desprès, si n’hi ha, s’escapa al que nosaltres podem oferir. Tenim una situació que busquem un jugador que sumi, i desprès veure el contracte, si és temporal o fins a final de la temporada. El més complicat és que no hi ha bases al mercat”.

Situació Equip

“No podem perdre més de dos segons en lamentar-se. Hem de mirar endavant i buscar solucions. L’equip ha demostrat que si fa coses bé pot guanyar partits i competir a aquesta lliga.  El que hem de fer és entrenar bé i arribar al partit a competir i lluitar per la victòria”.

El Rival: FIATC Joventut

“És el mateix que a pretemporada. Igual que nosaltres. Venen de guanyar dos partits de molt de prestigi. El seu estil no ha canviat. Ara està millor de forma que quan vam jugar, però la filosofia és la mateixa, tenint molt clar a que juguen. Nosaltres també tenim clar a que juguem i si estem al nivell el Joventut patirà per guanyar aquí”.