Rafa Luz esgota els seus dies de vacances abans d’arribar a Andorra però ens ha volgut deixar les primeres reaccions al seu fitxatge pel MoraBanc Andorra.

Torna a l’ACB de la mà de l’Andorra. Què et va convèncer?

La bona temporada passada i poder jugar a Europa una altra vegada sense dubte van ser claus per tornar.

Què representa per a tu tornar a ACB?

Moltíssim. És la millor lliga després de la NBA i era la meva prioritat després de la lesió.

Una dupla amb Albicy en el lloc de base ¿què pot esperar l’afició de Rafa Luz i del seu tàndem amb el francès?

De Rafa el de sempre. Molta energia i ganes al camp i sempre buscant el millor dels meus companys abans que jo mateix. El tàndem amb Albicy doncs jo crec que serà genial, el ve millorant moltíssim cada temporada i faré el possible per no baixar el nivell que ell està posant.

Objectius que et marques i també com a club?

En l’individual doncs recuperar i recuperar el meu millor nivell, vinc d’un any molt difícil i seria genial aconseguir tornar a competir en la meva millor versió. De l’equip crec que hem d’anar dia a dia i no posar cap objectiu des de ja. Objectius a curt termini ens farà millors i sens dubte que arribarem lluny.

5 El nostre crit és Mai Por ¿com ho definiries i si t’agrada?

No m’agrada, m’encanta. No s’ha de tenir por a res ni a ningú. Hem de ser ambiciosos i amb molt coratge.

6 Rafa Luz com vol conquerir a l’afició?

Per on he passat he deixat bons records amb l’afició. Crec que sento i visc com ells per això quan em poso la samarreta ho dono tot com ells ho farien per nosaltres.