Un nou autobús de darrera generació per al MoraBanc Andorra

Un nou autobús de darrera generació per al MoraBanc Andorra 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ja tenim a Andorra el nou autobús oficial del BC MoraBanc Andorra gràcies a l’acord de patrocini establert des d’aquesta temporada entre el club i l’empresa de transports de passatgers, Andbus. Un acord que convertia a l’empresa en Transport Oficial del MoraBanc Andorra.

 

L’estrella d’aquest acord era el Scania Irizar i8 i ja el tenim aquí. Amb un disseny inspirat en la bandera d’Andorra i complementat amb els logos del club, es presenta amb una configuració de luxe i unes prestacions de darrera generació, sent un dels millors autobusos que hi ha actualment al mercat. A més a més, tots els seus desplaçaments seran neutres en carboni.

 

El nou transport per als jugadors de Natxo Lezkano compta amb 28 places amb seients d’alt confort, ampli espai interior, elements de treball (taules i endolls), comoditats de consum (microones i cafetera) i dues neveres (una d’elles per poder emmagatzemar gel en cas de necessitat). Tot això barrejat amb la darrera tecnologia a nivell de conducció, seguretat i mecànica.

 

Un nou transport que garanteix, com és va deixar dit a la presentació de l’acord de patrocini la comoditat en els viatges, un fet importantíssim quan el autobús es converteix en una eina vital per als desplaçaments. Tant per al primer equip com per a la base del club. Andbus es una empresa referent en el sector i aquest acord ens ajuda a mirar els nous reptes amb optimisme.

 

Close Cart
Back to top