Nova etapa pel Sènior B amb Eric Bartolomé a la banqueta

Nova etapa pel Sènior B amb Eric Bartolomé a la banqueta 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

 

El Bc MoraBanc Andorra ha presentat avui el nou entrenador del Sènior B, Eric Bartolomé, un tècnic de la casa que la temporada passada ja va ser ajudant a l’equip. Bartolomé, exjugador del club i professional ACB els anys 80, agafa l’equip en un nou repte per seguir consolidant l’aposta de formació d’un equip que tornarà a jugar a la lliga EBA. La presentació de Bartolomé ha tingut lloc a la sala de premsa del Poliesportiu i ha comptat amb la presència del General Manager Francesc Solana i d’un dels dos coordinadors de la base del club, Xavier Luque.

“El procés formatiu de l’Eric com a entrenador des de fa anys al club es completa amb aquesta nova etapa al Sènior B” ha afirmat Xavi Luque que s’ha referit a l’elecció d’una manera molt clara “sempre ens agrada que els entrenadors del primer equip prosperin, el cas de l’Eric és un bon exemple”.

Francesc Solana ha posat un altre exemple “Guille Colom és un mirall per tots els nostres jugadors de la base perquè ell va passar per totes les etapes, també pel Sènior B, i ara és un jugador del primer equip”.

Eric Bartolomé ha exposat que “l’objectiu del segon equip és continuar la tasca de formació amb els jugadors, competir el millor possible en una categoria exigent com la lliga EBA i també ajudar el primer equip en tot el que es pugui”. El tècnic del segon equip ha manifestat també que “pels jugadors joves tenir el primer equip a la vora és una gran motivació”.

Respecte la temporada anterior, i entre els jugadors de casa, són baixa Oriol Fernández i Felipe Oliveira que han decidit deixar de jugar, i Pol Vives que inicia estudis universitaris a USA. Wally Niang i Nil Brià, que estaven a cavall del primer equip i del segon també han deixat la disciplina del club, el mateix que Stefan Jevric.

 

La plantilla del Sènior B 17/18 la conformaran:

 

Víctor Aguilar

Dot Martí

Sandro Gacic

Hugo Bartolomé

Xavier Isern

Emilio Quemada

Toi Gabriel

Aarón Guzman

Nicola Maric

Alex Peral (junior)

Albert Pons(junior)

 

Entrenador: Eric Bartolomé

Entrenador ajudant: Francesc Cremades

Fisio: Lluís Guitart

Close Cart
Back to top