Aquest migdia s’ha obert la venda on-line del partit del diumenge 3 de març (12h30) contra el Reial Madrid. “No és un partit més, hos abem, i per això hem volgut anunciar de manera diferent que s’obria la venda al públic a través del nostre web, www.bca.ad”manifesta el Cap de comunicació i màrqueting del club que afegeix que “veient com han anat les coses els darrers anys amb les visites dels blancs qui vulgui tenir una bona localitat per veure aquest partit farà bé en comprar-la el més aviat possible”.

El preu de les localitats és més barat on-line que a darrera hora en taquilla i des d’aquest punt de vista també és millor anticipar-se. “Esportivament des de fa tres temporades els nostres partits amb el Madrid han estat grans espectacles i és normal que els aficionats tinguin moltes ganes de veure’ls” afirma Fernàndez que conclou “el fet que en els darrers enfrontaments haguem estat capaços de donar rèplica a un equip que és referència europea sempre és un motiu d’orgull pels nostres aficionats”.

Aquesta mateixa temporada el MoraBanc Andorra va obtenir una sonada victòria per 105-107 al Wizink Center en un partit sensacional. Per altra part els dos darrers cops que ha jugat a la Bombonera el Reial Madrid ha perdut. La temporada passada 89-87 en lliga regular en un matx vibrant i l’anterior per 89-77 en el segon partit del playoff de quarts de final. Per tant, l’espectacle està servit, només es tracta d’entrar a www.bca.ad i fer-se amb una entrada. El partit va inclòs en l’abonament de temporada, per tant els abonats no han de comprar entrada. Per qualsevol dubte es pot trucar al 885900 o venir directament a les nostres oficines, Baixada del molí 20, 1r 2ª. Obrim 09h30-13h30 i 15h30-19h30 (divendres només al matí).