Oh Europa?

Oh Europa? 2048 1516 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha visitat avui el programa Ara i aquí de Ràdio Nacional d’Andorra. Bona part de la conversa ha girat a l’entorn del tems més urgent que ara té a sobre de la taula el club. Europa sí o Europa no. La vuitena plaça final a la Lliga Endesa obre de bat a bat les portes de la competició europea als tricolors i ara la decisió està en veure si el projecte del Morabanc Andorra resistiría l’estress a tots nivell que provocaría jugar l’Eurocup o la Basketball Champions League. D’altra banda, fins que no es resolgui el tema d’Europa no s’acabarà de lligar la continuitat de l’entremador Joan Peñarroya, amb qiui ha s’han mantingut converses.

Aixàs ho ha deixat ben clar aquest matí, “la primera decisió és competició europea sí o no i després atacarem el tema de l’entrenador”. El dirigent ha explicat que “ Europa podria ser un factor que ens fes créixer una mica més a l’ACB i ens fes més atractius de cara als jugadors, alas que tenim i als que voldríem contractar”. El president del Morabanc Andorra no ha amagat que el cos central de la decisió depen de trobar els recursos necessaris i és que la competició europea supopsaria  “entre 250.000 i 300.000 euros més de pressupost anyal, el que està clar és que si no tenim els diners no hi anriem”.

Sobre el model ACB que ahir proosava el CSD, Aixàs ha manifestat, “la nostra idea sempre ha estat la lliga de 18. Si és de 16 cal veure què passa amb ascensos i descensos.No està clar”.

Gorka Aixàs ha lliurat una samarreta del club Àlex LLiteras amnb el seu nom i el dorsal 3001 com a felicitació pel locutor que ahir va celebrar el programa 3000 en antena.

Close Cart
Back to top