Oh, là là Albicy

Oh, là là Albicy 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Oh là, là Albicy publicava en la seva crònica del partit de diumenge passat el periodista del Diari d’Andorra, Sergi Cano. A Tony Parker a l’NBA li han dit durant molts anys i a la Bombonera ja es comença a sentir després de només dos partits.

El nou base francès del MoraBanc Andorra ha arrencat la temporada a un nivell altíssim com ho demostra el fet que encapçala les classificacions estadístiques de la lliga en assistències, amb 9.5 per partit i també en pilotes recuperades amb tres cada partit. És molt d’hora però no es pot negar que l’inici del nou director de joc del MoraBanc Andorra ha il·lusionat tothom.

No em sorprèn haver començat amunt en aquests dos apartats estadístics. A França són les dues categories en les que sempre he destacat. El que hem de fer és seguir treballant per poder mantenir aquest nivell tota la temporada” exposava el jugador en zona mixta aquesta mateixa setmana. “Hem començat molt bé amb dues victòries en els dos primers partits i hem d’intentar mantenir aquest nivell perquè la lliga és molt llarga i tot serà molt complicat, començant per la visita d’aquest cap de setmana a un equip d’Eurolliga com Baskònia” continuava el base.

Albicy no tem haver de jugar molts minuts, per sobre de 30, com va passar en els dos primers partits “només juguem un partit a la setmana i estic en bones condicions, a banda, si estic cansat ja demanaré el canvi i Thomas Schreiner em pot donar sempre un bon relleu”. Sobre les diferències entre jugar la lliga espanyola o la francesa, el jugador és clar, “aquí es fa una millor lectura del joc, més intel·ligent, també es juga més ràpid sobretot els jugadors interiors. Sobre la capacitat atlètica dels jugadors les coses són similars, “a França ho son molt i aquí també”.

Madames et monsieurs…

Oh, la,la Albicy, la nova sensació en la direcció de joc a la Bombonera

Close Cart
Back to top