Oliver i Nacho, dues garanties pel MoraBanc Andorra

Oliver i Nacho, dues garanties pel MoraBanc Andorra 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Experiència, duresa i coneixement del joc”. Aquestes són les contribucions especials que se li pressuposen als dos jugadors que aquesta tarda ha presentat el Bc MoraBanc Andorra a la seu central de MoraBanc. Les paraules sobre Nacho Martín i Oliver Stevic corresponen al General Manager, Francesc Solana, que ha destacat que “estem molt contents amb aquestes incorporacions perquè ens donen el que estàvem buscant per l’equip i en el joc interior”. Solana ha afegit que “espero que els dos tinguin una gran temporada perquè segur que això vol dir que l’ha tingut l’equip”.

La classe i trajectòria a la lliga de Nacho Martín el va convertir en objectiu del MoraBanc Andorra des del moment en què es va aconseguir l’ascens a l’ACB. La confíança i la insistència han estat claus en la decisió de l’aler pivot de Valladolid. “Francesc Solana no em va posar la X quan fa dues temporades no vaig fitxar per l’Andorra i aquesta insistència és la que em va acabar de convèncer per fitxar tot i que és cert que tenia les negociacions bastant avançades per renovar amb Movistar Estudiantes” ha exposat Martín en la seva primera intervenció.

Pel nou jugador tricolor “encara és massa d’hora per parlar de les expectatives de l’equip perquè tot just hem fet un entrenament però sí puc dir que tenim un bon equip” afirmava Martín, que ho completava afegint que “sé estar en pista i tinc experiència i això segur que ho puc aportar a l’equip tinc moltes ganes de començar a jugar, tinc clar que he triat la millor de les ofertes que tenia”. L’aler pivot ha conclòs afirmant que “he estat molts cops a Andorra i la impressió que he tingut sempre és molt bona, és un lloc petit però molt ben organitzat”.

Oliver Stevic ha deixat clar que un dels elements claus perquè les coses funcionin és la química que aconsegueixi l’equip, “la temporada passada a Fuenlabrada vaig estar en un dels millors vestidors de la meva carrera, tenir un bon ambient en el vestidor és una part molt important de la feina i tant Nacho com jo podem aportar molt en aquesta parcel·la per la nostra experiència”. El jugador serbi ha introduït un element que per ell és important “sé que vinc a jugar en un equip que representa un país i això per mi és rellevant, m’agrada tenir aquesta responsabilitat”.

Stevic ha afirmat també que “tenim un equip jove amb jugadors que segur que volen fer grans coses. El més important és que si estem aquí és perquè som bons jugadors de bàsquet i ara es tracta que ho demostrem a la pista. Per la meva experiència en diferents equips i països, això és el que compta”.

Close Cart
Back to top