Els partits no són el mateix sense els nostres aficionats i per això els volem el més a prop possible. Ara podran estar a la BMB amb Assegurances Catalana Occident d’una forma molt diferent, ocupant però les seves localitats.

La idea és posar una foto de cada seguidor a la graderia de la BMB i cada vegada que mirem a la tribuna saber que estan allà, i saber per qui competim i per qui es deixen la pell els jugadors en cada acció.

Gràcies a Assegurances  Catalana Occident a partir de la jornada 11 davant el Reial Madrid, els nostres aficionats podran ser presents a la BMB ocupant una cadira amb la seva imatge i creant un mosaic gegant amb totes aquelles cares conegudes que ens estan donant suport.

Tots els socis del Club que ho desitgin podran pujar una foto i ens encarregarem de manera gratuïta de col·locar-la a la BMB. La manera de fer-ho és ben senzilla, només cal seguir les indicacions del següent enllaç, pujar la foto i ja serà a la graderia de la  BMB de la ma d’Assegurances Catalana Occident.

https://www.bca.ad/omplim-la-bmb

A més, tots aquells que participin entraran en el sorteig de premis del BC MoraBanc Andorra i també es podran emportar la foto a casa quan la pandèmia permeti tornar a tenir públic en els nostres partits.