Oportunitat perduda a Madrid

Oportunitat perduda a Madrid 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota a la pista de l’Estudiantes per 58-55. Derrota en un partit amb multilectura an l’anàlisi del joc dels de Peñarroya. Per una part, l’equip andorrà va ser capaç de lluitar i treballar fins l’últim instant, per una altra li va tornar a faltar encert i determinació en els moments claus i per últim es va deixar escapar una nova oportunitat de deixar molt tocat a un rival directe.

El primer temps va donar pistes del que seria el matx. Els dos equips es tenien molt ben estudiats i el que menys nervis mostrava era el MoraBanc Andorra que va entrar en el darrer minut del primer període manant per 6 punts 25-31. Però les dues darreres accions del primer temps van ser dues pèrdues de pilota absurdes que van aprofitar els locals per posar el 29-31 amb que van acabar els primers 20 minuts. Per davant però no amb les millors sensacions. El més destacat de llarg va ser el retorn a les pistes de Víctor Sada, que va mostrar que li falta ritme i rodatge però que la capacitat per dirigir i el caràcter continuen ben be on eren.

El tercer quart va ser del pitjor de la temporada per part del MoraBanc, i l’inici del darrer no va pintar gaire millor. El Movistar Estudiantes va arribar a marxar per 7 punts, 50-43. Però en la recta final, i amb Sada en pista, l’equip va revifar inesperadament i es va entrar en el darrer minut amb 3 punts de marge, 52-55. I aquí es va acabar el somni. En la darrera possessió, Koko Ivanov, que va ser el més destacat de l’equip en molts moments, va assumir la responsabilitat però no va tenir encert. Finalment derrota i sabor molt agredolç per no haver guanyat un d’aquells partits que transformen el patiment en tranquil•litat per un equip novell.

Dissabte a la pista de l’Obradoiro, immediata i immillorable oportunitat d’oblidar el partit del Barclays Center madrileny.