Un nòrdic. Un viking. Amb excepció de la breu etapa de Czerapowicz (16/17), Hakur Palsson és el primer jugador d’aquesta etapa ACB que tindrà aquesta procedencia. El civilitzat, ben estant i alhora salvatge nord d’Europa no té una representació més genuïna que Islàndia, una illa plena de moltes virtuts excepcionals i també d’esportistes molt destacats. Palsson és un d’ells i avui s’ha presentat oficialment com a tricolor a la seu d’Andorra Turisme on el gerent Betim Budzaku ha exercit, com sempre, de gran amfitrió. L’acte ha arrencat amb les fotografies de rigor i amb el jugador i el General Manager Francesc Solana transmetent energía positiva en tot moment.

És un jugador que fitxem per la seva experiència en competicions europees i a l’ACB i per la seva solidesa i polivalència” ha afirmat el General Manager Francesc Solana, que ha afegit que “el mercat ens va donar l’oportunitat de portar-lo aquest estiu després de dues temporades en què ho vam intentar i no vam poder”. Solana ha volgut subratllar que “per nosaltres és un gran fitxatge que ens ha de fer donar un salt en la seva posició”. Haukur Palsson ha destacat que la seva decisió de convertir-se en tricolor descansava en diversos factors, “per una banda conec el club de fa temps i sé que està fent les coses bé a Europa i a la lliga Endesa, també m’agrada l’estil de joc del MoraBanc de compartir la pilota i jugar en equip perquè no sóc un jugador egoista i en tercer lloc tenia ganes de tornar a la lliga ACB després de les meves etapes anteriors”. Sobre el poc que ha vist de l’equip ha destacat el bon ambient que hi ha i ha destacat que és la classe de “jugador que està preparat per fer el que faci falta per guanyar tot i que les meves especialitats son el tir de tres, la defensa i ajudar l’equip en les situacions de desavantatge”. Palsson no ha amagat que “tinc 28 anys i potser la meva experiència també pot ajudar l’equip”.

En la seva introducció Betim Budzaku ha exposat també que “sempre és una satisfacció presentar un jugador del MoraBanc Andorra i avui ho fem amb un jugador originari d’un país on es practica molt bé molts esports i que tenen també a Bjork a banda de fer les coses molt bé en l’àmbit turístic”.