Patrocinar al BCA és molt més

Patrocinar al BCA és molt més 1700 1133 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Immersos ja a la segona volta, és el moment d’afrontar els grans reptes que ens venen per endavant. Una segona volta amb visites Premium a Andorra. Madrid i Barça posaran a prova la fortalesa de la nostra Bombonera. Arriba l’hora de la veritat, també per tu, per la teva empresa. No ho dubtis, suma’t a aquest projecte il·lusionant.

 

Converteix-te en patrocinador del BC MoraBanc Andorra. Tenim la proposta a mida per a tu, per la teva empresa, per a que vegis realitzats els teus objectius i sobretot, per a que et sentis còmode amb nosaltres.

 

Patrocinar al BC MoraBanc Andorra és sumar-se a un projecte de país. I no només estem parlant del primer equip, de la Lliga Endesa, sinó que parlem també de sumar-se a un projecte amb la base del BCA. Més de 300 infants que van des de Micro Bàsquet fins a Júniors. Recolzaràs el pilar fonamental del nostre projecte, els valors de la nostra entitat i les claus del nostre futur.

 

Ho hem dit sempre: Volem portar el més lluny possible el nom d’Andorra i de tots els nostres patrocinadors. Aquells que fan del nostre club un projecte de País. Som la imatge de tots ells, per això el seu objectiu és el nostre, i el nostre és el seu.

 

Ser patrocinador del BC MoraBanc Andorra és ser part d’una gran família. Així ens sentim. Per això, al marge dels suports publicitaris, activacions, entrades o promocions mitjançant el club, tenim un seguit d’activitats pensades exclusivament per a les empreses patrocinadores. Tots compartiu la passió pel bàsquet i pel BCA. Per això, Volem que entre vosaltres genereu sinèrgies, relacions professionals i amistats… El torneig Pro Am o la jornada de Networking són ja dos dels moments esperats pels més de 70 empreses que formen l’actual estructura de patrocinis.

 

No ho dubtis. Contacta amb nosaltres i trobarem la fórmula que més s’adapti a la teva empresa.

 

Descarrega’t el dossier informatiu per obtenir més informació!

Close Cart
Back to top