“Hem de recuperar el feeling i ser més sòlids però això ho hem de fer a partir de la millora del nostre joc”. Aquesta ha estat una de les declaracions rellevants de Joan Peñarroya en la compareixença d’avui davant dels mitjans de comunicació.

El tècnic de l’equip andorrà ha admès que en “determinats moments dels partits alguns jugadors poden tenir dubtes” però ha afegit que “això és molt llarg i estem tranquils, tot i que no ens estem acostumats a perdre 4 partits seguits i això ens afecta”.

Ivanov

“Més enllà de les estadístiques li demanem que ens ajudi en aspectes més intangibles com el lideratge. Nosaltres tenim dos jugadors que poden jugar aquest paper per la seva experiència, Sada i Ivanov i ara ell sap que ha de fer un pas endavant”.

Roman

“No hi ha novetats, el club està negociant amb ell la rescissió del contracte. Vaig considerar que aquest era motiu suficient per no comptar amb ell i en principi per dissabte a Sevilla, si encara està amb nosaltres, les coses seguirán igual. Insisteixo en què és un jugador que treballa molt bé però  ni ell ni nosaltres hem complert amb les expetatives que teniem sobre el seu rendiment”.

Sevilla

“És un partit important però queda molta lliga encara. Ara sembla que haguem caigut en un pou i hi ha equips amb les mateixes victòries que nosaltres, com Sevilla, que estan molt optimistas. Calma”.