Peñarroya i Blanch, representants del River Andorra MoraBanc al Desafío Plata-Oro

Peñarroya i Blanch, representants del River Andorra MoraBanc al Desafío Plata-Oro 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Diumenge es posarà punt i final a la temporada de les competicions Federació Espanyola de Bàsquet. Ho farà amb un partit de les estrelles, un All-Star de les lligues FEB. L’anomenat Desafío Plata-Oro pretén reunir els millors jugadors nacionals de les lligues Adecco Or i Adecco Plata. Un partit que comptarà amb la participació de representants del River Andorra MoraBanc, un a la banqueta i l’altre al parquet.

El nostre tècnic, Joan Peñarroya, serà l’encarregat de dirigir l’equip de Adecco Or, entre ells, l’aler català del River MoraBanc, Marc Blanch. Per aquesta edició del partit de les estrelles també estava convidat l’MVP de la lliga Or, Jordi Trias, però per motius personals no hi podrà assistir. Per tant, seran dos representants andorrans a la cita de les estrelles, diumenge, a les 12h, al pavelló Magariños de Madrid. Una cita que es recupera desprès d’uns anys sense fer-ho.

Peñarroya dirigirà l’equip de LEB Or juntament amb Andreu Casadevall, tècnic del Ford Burgos. La plantilla estarà formada per les grans estrelles nacionals de l’Adecco Or. Blanch, mostrarà les seves qualitats en un espectacle del món de la cistella.

Per un altre costat, Peñarroya i Blanch no seran els únics efectius del River Andorra MoraBanc que participaran a un All-Star. El jugador del Sènior “B” i del primer equip, Cinto Gabriel formarà part del partit de les estrelles de Copa Catalunya. Gabriel estarà dins de l’equip del grup 2 d’un partit que es disputarà el 21 de juny al centre parroquial de Sant Josep de Badalona.

Text: Comunicació River Andorra MoraBanc

Close Cart
Back to top