Peñarroya: “Intentarem ser fidels al nostre estil de joc”

Peñarroya: “Intentarem ser fidels al nostre estil de joc” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra afronta el darrer partit de la temporada i ho fa a la pista del FC Barcelona. Un desplaçament a camp d’un dels favorits per assolir el títol de lliga. Una darrera jornada per acomiadar de la millor manera l’any del retorn a la Lliga Endesa.

El FC Barcelona mai és un rival assequible i menys quan s’està jugant finalitzar la temporada regular a la segona posició. Aquest el repte dels blaugranes i el de MoraBanc Andorra és assolir una victòria en una pista complicada com el Palau Blaugrana i que permetria finalitzar als homes de Joan Peñarroya amb un encara millor sabor de boca. I tot, desprès d’aconseguir la quedar-se a la Lliga Endesa, una temporada més, amb 3 jornades abans de finalitzar la competició regular.

La visita al Palau suposarà també el retorn de vells coneguts de l’afició local. Desprès de 9 anys com a culé, el base del MoraBanc Andorra, Victor Sada torna al que sempre ha estat la seva casa. També el pivot australià, Nathan Jawai, trepitjarà de nou territori blaugrana i per últim, el pivot català Jordi Trias. Precisament Trias i el tècnic, Joan Peñarroya, han analitzat el que serà el darrer partit de la temporada 2014-2015 del MoraBanc Andorra.

Darrera jornada

Joan Peñarroya: “No ha de canviar res. La temporada està feta però és un dels 34 partits de lliga regular que hem de jugar bé. És evident que sembla que hem acabat la temporada davant el Sevilla però hi havia 3 jornades més. Hem d’acabar bé, som professional i hem de donar una bona imatge ja que tenim una responsabilitat”.

Jordi Trias: “Estaria bé acabar bé. No ens juguem res, però fer-ho a la pista del Barça i fer-ho fent un bon partit. Per mi és especial, tot i portar anys fora”.

Visita al Palau

Peñarroya: “Dono molt de valor a tots els camps, però si algú no està motivat per anar al Blaugrana és que tens un problema, et juguis o no alguna cosa. Si no vas motivat tens un esperit que no encaixa amb aquest club”.

Baixada de tensió

Peñarroya: “Està costant. A l’esport d’elit sembla que toques un botó i desconnectes una mica, i aquest botó és la diferència. Ara ens està costant tenir aquest botó que hem tingut els darrers mesos. Espero que diumenge estiguem a l’alçada per fer un bon partit”.

Peñarroya: “ L’encert ve de la mà de la tensió. L’altre dia no vam tenir un bon dia. Amb percentatges com altre dia no tindrem res a fer al Palau. Esperem millorar el percentatge de tir”.

Trias: “Espero que fem bons entrenaments. El que està passant és normal, la gent té ganes de jugar, però la pressió de les victòries ha desaparegut. Si no anem amb aquesta mentalitat al Palau ens faran un vestit nou”.

Motivació

Peñarroya: “Quan jugues contra un gran equip es tracta d’estar al partit el màxim de minuts possibles per tenir opcions al final. Els equips grans et castiguen els mals moments i poden trencar el partit en dos minuts. Hem d’evitar això, però passa amb tots els equips grans. Aquí és on ha d’estar la nostra tensió i concentració per evitar que el Barça trenqui el partit. Intentarem ser fidels al nostre estil de joc”.

Trias: “Al final, la pista és indiferent. M’agradaria acabar amb un bon partit, i de l’equip. Esperem un partit bo com el de Madrid”.

Barça, aspirant al títol

Peñarroya: “El Barça és màxim favorit a guanyar el campionat, tant com el Madrid. Està en el seu moment, en la temporada que no porta cap títol està en el moment de poder-ho fer. Està en un moment de creixement”.

Futur

Trias: “Està al món professional, cada any hi ha baixes. Aquesta no és diferent. És complicat està tots junts. És alguna cosa que sabem de que va i personalment també. No sé qui és el meu futur, cal gaudir cada minut que estic a la pista com he fet sempre”.

 

FC Barcelona vs MoraBanc Andorra

Jornada 34 Lliga Endesa

Diumenge 24 de Maig a les 18h

Palau Blaugrana

Àrbitres: PEREA – GUIRAO – CARDUS

Close Cart
Back to top