Peñarroya: “Nosaltres necessitem fer un bon partit per guanyar a Saragossa”

Peñarroya: “Nosaltres necessitem fer un bon partit per guanyar a Saragossa” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Segon desplaçament consecutiu, aquest cop a la pista del CAI Saragossa, un equip que lluita per tornar a entrar, com ho està fent en les darreres temporades, entre els 8 primers de la Lliga Endesa. Un equip consolidat amb gran potencial. Una pista complicada on caldrà fer les coses bé per treure una victòria desitjada.

El BC MoraBanc Andorra, vol tornar a aconseguir una victòria fora de casa i sumar així un valuós triomf que pot ser decisiu en aquesta recta final de la temporada, per tant en la lluita de la tant desitjada permanència. Amb el dubte de Vodjan Stojanovski, que viatjarà amb l’equip, els de Joan Peñarroya volen seguir en la dinàmica de joc actual i portar cap a Andorra un triomf vital.

El tècnic i el jugador, Nate Jawai, que debutava amb l’Andorra precisament davant el CAI a la primera volta, han analitzat el duel a Saragossa.

Com arriba l’equip

Joan Peñarroya: “Arribem desprès d’una bona setmana d’entrenaments. Amb la provable baixa d’en Vodjan, esperarem fins al darrer moment a veure si ens pot ajudar. Sembla difícil i potser és millor no arriscar”.

El partit

Joan Peñarroya: “Nosaltres necessitem fer un bon partit per guanyar a Saragossa. Firmaríem fer les coses bones que es van fer a València i millor en les que no vam fer tan bé. El que tenim clar és que hem de fer un bon partit per treure alguna cosa de profit. Estem parlant d’un equip important, que els últims anys està entre els vuit primers, amb jugadors de molt nivell, amb afició que arpeta molt…haurem de fer un molt bon partit”.

Nate Jawai: “Espero un partit molt dur, al partit de la primera volta tot i les distàncies van tornar a entrar al partit. És un equip molt dur i molt físic, a la meva posició també hi ha jugadors molt físics. Espero un partit dur però tindrem opcions de guanyar si fem les coses bé”.

El rival, CAI Saragossa

Peñarroya: “Juguem davant un rival important, que està lluitant per estar al Play-off i ve d’una derrota per la mínima davant el Madrid. Els dos equips ens juguem molt i lluitarem per la victòria que la necessitem cada un pels seus objectius”.

“Ells tenen jugadors amb molt desequilibri, no ens quedem en parlar un o dos jugadors…amenaça de triple, quatres de nivell, pivots alts i forts, bases molt directors…un molt bon equip que hem d’intentar que no juguin còmodes, alegres ni amb ritme de contraatac…però sobretot que els jugadors desequilibrants no juguin fàcil”.

Partit primera volta

Peñarroya: “Nosaltres hem canviat respecte a l’equip que es va enfrontar a la primera volta, això sí, m’espero un partit similar. Pot servir una mica d’exemple i l’anàlisi saber quines coses es van fer bé i quines calia millorar. La situació de la classificació fa que el partit sigui diferent, però si fem les coses bé com aquell dia tindrem opció de victòria”.

Decisions
Peñarroya: “Les dades que vau treure ahir són significatives. L’equip no pensa diferent avui del que pensem en les passades setmanes. Nosaltres sabem qui som, sabem com volem jugar, centrar-nos en el joc i tots els factors del joc portar-los de la millor manera. Així com hem fet les darrers jornades”.

Jawai: “Els tècnics em diuen que no em capfiqui en això, que no és bo per a mi ni per al meu joc. A vegades em xiulen faltes i altres no. Els àrbitres fan la seva feina igual que els jugadors la seva . Des de que intento no dir res quan crec que no és una decisió justa el meu joc ha millorat i no es veu afectat”.

“És frustrant quan a mi em xiulen faltes, vaig a la banqueta, i mirant el partit veig la mateixa acció i no es xiula. Potser em xiulen perquè sóc més gran, però això és bàsquet i les normes han de ser igual per a tothom”.

Jawai a l’equip

Jawai:“En les darreres setmanes el meu estat de forma ha millorat i s’apropa a l’estat de forma que volem. Dia a dia vaig millorant. Els entrenadors m’estan ajudant força, en les darrers setmanes tampoc he tingut cap lesió, estic amb més confiança i a més, lluito per superar els moments de frustració que puc tenir durant el partit”.

Jornada 28 Lliga Endesa
CAI Zaragoza vs MoraBanc Andorra
Dissabte 11 d’Abril a les 20:30
Àrbitres: Cortes / Calatrava / Rial
En directe per RNA i Andorradifusió.ad

Close Cart
Back to top