Peñarroya renova per dues temporades

Peñarroya renova per dues temporades 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Joan Peñarroya, serà el tècnic a la nova etapa del projecte a la Lliga Endesa. El BC MoraBanc Andorra i l’entrenador català han tancat l’acord de renovació per dues temporades.

Les dues parts havien mostrat des del principi la seva predisposició per continuar plegats un cop aconseguit l’ascens a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Unes bones intencions que han quedat demostrades en aquest anunci de renovació per dues temporades. Peñarroya i el club seguiran plegats a la Lliga Endesa, un senyal més de voluntat de creixement i confiança des dels dos costats.

La presentació de l’acord de renovació tindrà lloc avui dijous 10 de Juliol, a les 17h, a la sala d’actes de la Seu Central de MoraBanc. Allà escoltarem les primeres valoracions per part del tècnic Joan Peñarroya i per part del club amb la presència del president Gorka Aixàs i del director general, Francesc Solana.

La primera pedra d’aquest projecte a la Lliga Endesa havia de començar amb la banqueta i aquest fet ja està tancat amb la continuïtat de Joan Peñarroya a la banqueta del MoraBanc Andorra.
Text: Comunicació MoraBanc Andorra
Foto: Martin Imatge

Close Cart
Back to top