Peñarroya: “Volem fer un bon partit i mostrar-nos com hem sigut al llarg de l’any”

Peñarroya: “Volem fer un bon partit i mostrar-nos com hem sigut al llarg de l’any” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Darrer partit a casa de la temporada 2014-2015. Últim enfrontament del MoraBanc Andorra a la Bombonera l’any del seu retorn a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Un darrer partit amb poques coses en joc però amb molt per gaudir. El Poliesportiu vol ser una festa davant el Rio Natura Monbus Obradoiro. La permanència a la butxaca i l’equip que vol tornar a l’afició tot el que ells han fet pels homes de Joan Peñarroya. Un dia per gaudir del que s’ha fet, per aconseguir una nova victòria plegats i per finalitzar amb les bones sensacions que ens permetin afrontar l’estiu amb més ganes de bàsquet.

Un partit on els dos equips no es juguen res a nivell de classificació. Un rival el Rio Natura Monbus Obradoiro que s’ha guanyat a pols la tranquil·litat en aquesta lliga Endesa. Un duel que pot ser un pur espectacle de bàsquet. La Bombonera espera per veure el darrer matx a casa dels homes de Joan Peñarroya.
Precisament el tècnic, i el jugador David Navarro, han realitzat la prèvia de la jornada.

Darrer partit a casa

Joan Peñarroya: “Últim partit de lliga a casa, últim partit d’aquest equip davant la nostra afició. És cert que no hi ha res destacable a nivell classificatori, però sí volem fer un bon partit i mostrar-nos com hem sigut al llarg de l’any, aprofitar el bon moment amb el que acabem la temporada i les bones sensacions. Que el nostre públic marxi amb bones sensacions i que a final de setembre principis d’Octubre torni a estar al costat del seu equip”.

David Navarro: “Nosaltres ja tenim la feina feta. No deixa de ser un partit especial per nosaltres. És el darrer de la temporada a casa. Ens vindria de gust fer-ho bé, amb una victòria i que acabin de gaudir de l’equip que tenim ara”.

Sense pressió

Joan Peñarroya: “No és amb pressió o sense pressió, aquest equip porta dinàmica prou bona, competeix de tu a tu. A perdut els partits al final, a casa ens estem fent forts i jugant bé. Demà, tot i que la tensió no és la mateixa a nivell competició, volem mantenir-la davant un rival que fa un bon bàsquet i que està en una situació com la nostra. Esperem que es vegi un bon partit”.

“Cada setmana hi ha coses. La tensió ha baixat, és lògic, però l’equip està entrenant bé i arribarà preparat per fer un bon partit, i per aconseguir una victòria i que la nostra gent marxi contenta. Hi haurà l’esforç la concentració i les ganes d’acomiadar-se bé de la nostra afició”.

Navarro: “Va ser un partit que hagués fet il·lusió guanyar. Ara ja està oblidat, ara centrats en el partit de demà, esperem poder-ho guanyar. Tothom vol guanyar, però no costa res fer un darrer esforç per acabar el millor possible, l’equip es mereix acabar en bones sensacions”.

Valoracions de la temporada

“Les valoracions les farem d’aquí a uns dies. Els que em coneixen be saben que jo no hagués signat fer la temporada que hem fet. Sempre penso que podem fer més. Estic molt content per com hem acabat, ja que és molt complicat fer el que hem fet. Estem molt contents per continuar un any més a la competició però per parlar de valoracions ja hi haurà temps”.

Futur

David Navarro: “M’agradaria fer-ho quan acabi la temporada. Ens asseurem i analitzarem totes les opcions per veure que és el millor per nosaltres i per al club. Està clar que el que puc valorar d’aquí són coses molt positives”.

Afició

Navarro: “Ha augmentat tot una mica, hem pujat a ACB, el camp és més gran, ho notem molt durant tota la temporada. Ens han ajudat a sumar victòries i demà és un bon dia per fer-ho bé i aconseguir una victòria més”.

MoraBanc Andorra vs Rio Natura Monbus Obradoiro
Dissabte 16 de Maig a les 21h

Close Cart
Back to top