El BC MoraBanc Andorra afronta una nova jornada a casa, davant del seu públic. A casa ha fet els millors partits d’aquesta lliga i així ho vol continuar fent. A més, vol superar el mal partit de la jornada passada i demostrar que fent les coses com les sap fer pot competir i guanyar a tothom.

Arriba el FIATC Joventut, un equip que ve en clara dinàmica positiva desprès d’aconseguir derrotar al FC Barcelona i al fins la jornada passada, líder de la Lliga Endesa, l’Unicaja de Màlaga. Un equip històric que ja només amb el nom és sinònim de bon partit, i això és el que esperem veure demà al Poliesportiu d’Andorra.

En roda de premsa han passat el jugador Shaun Green i el tècnic, Joan Peñarroya. Els dos han analitzat l’actualitat de l’equip. Aquestes són les declaracions més destacades:

Nova jornada al Poliesportiu

Shaun Green: “Segur que jugarem més fort i més dur, amb el nostre públic al costat. Necessitem també a fora de casa, però ara serà molt dur, amb un equip fort. Serà important entrar al partit concentrats…rebot, defensa…en tots els aspectes”.

Joan Peñarroya: “Un bon partit ja que ve un rival de la lliga Endesa, que està fent molt bé les coses. És un altra oportunitat de gaudir d’un gran espectacle com és el bàsquet de la lliga Endesa al país”

Millorar el darrer partit

Green: “El darrer partit és molt dolent per a tots. No juguem com a equip. El millor és que demà tenim un altre partit i podem solucionar el problemes en aquest pròxim partit. Hem entrenat bé aquesta setmana i serà millor”.

Peñarroya: “Per nosaltres tots els partits d’aquesta lliga ens ha de motivar, i molt. Si no juguem bé no guanyem a ningú. Ara bé el Joventut, ja ens coneixem, que està en un gran moment de forma. L’afrontem com això, que juguem davant un rival que hem de fer bé les coses. Si les fem, tindrem opcions de guanyar el partit”

El rival, el FIATC Joventut

Peñarroya: “Ells no canviaran l’estil, ni nosaltres tampoc. Juguen valent, des de la línia exterior, amb transicions ràpides, amb defenses sense especular. Ells estan en un moment dolç. Venen confiats en el seu moment, i nosaltres hem de demostrar el que hem fet fins ara als partits al Poliesportiu”.

Carles Bivià

Green: “El més important és que és bona persona. També és bon jugador. Pot ajudar molt en defensa, en atac…en tot, ja coneix la lliga, m’agrada molt aquest fitxatge”.

Peñarroya: “Amb en Carles guanyem presència als entrenaments i equilibri a l’equip. Segur que la nostra qualitat d’entrenaments ha millorat. Estem en una situació normal del dia a dia de la Lliga Endesa. Buscàvem experiència, un jugador en actiu, amb una trajectòria similar a la nostra com a club…aquestes similituds ens encaixen. El jugador té la predisposició i a nosaltres és el jugador que més encaixa. Estem parlant d’un base que ha jugat bons anys a Tenerife i un jugador que està millorant en aspecte defensiu. Un jugador que des del primer dia ens està ajudant”.

Green a l’equip

Green: “Estic bé, no gaire content en el meu joc. Vull ajudar més en rebot i defensa, però vull millorar més en el meu cap, he d’estar més concentrat en llançament”.