El BC MoraBanc Andorra suma un nou col·laborador, en aquest cas, una de les empreses líders del sector de la construcció a Andorra, Pidasa Serveis.

Les dues entitats han fet públic avui, mitjançant una roda de premsa,l’acord pel qual Pidasa Serveis passa a ser Col·laborador Oficial i s’uneix així a la llista d’empreses que fan que el projecte pugui anar creixent temporada rere temporada. Un acord a més, que és per dues temporades, una senyal de confiança de Pidasa Serveis envers el nostre camí a la Lliga Endesa.

L’empresa constructora es vincula així al BC MoraBanc Andorra, i a partir de la temporada 2016-2017 passarà a patrocinar els vídeo marcadors juntament amb un dels fons de la graderia, concretament, el Fons de la Baixada del Molí passarà a anomenar-se Fons Pidasa.

Gresmi Roca, cogerent de Pidasa Serveis, destaca la importància del BC MoraBanc Andorra dins els panorama esportiu i social del país, d’aquí que vulguin sumar-se al projecte: “Ens agrada el projecte del MoraBanc Andorra, ens agrada col·laborar amb l’esport andorrà, pensem que és una bona manera de fer país”

Per la part del club, el seu president, Gorka Aixàs, ha destacat que: “Acords com aquest reafirmen la confiança en el projecte i ens ajuden a seguir creixent. Estem molt agraïts que Pidasa vulgui apostar tan clarament pel BCA”.

Pidasa Serveis doncs, passa a formar part dels partners del BC MoraBanc Andorra, i el seu nom ja el començarem a veure pel pavelló molt aviat.