L’empresa líder en podologia i biomecànica continuarà com a Partner Salut a l’almenys fins 2020

El MoraBanc Andorra seguirà comptant amb Podoactiva com a proveïdor oficial de podologia i biomecànica i partner de salut durant, al menys, una temporada més. El club i la companyia aragonesa han renovat l’acord de col·laboració que els uneix des de fa dos anys i perllonguen així una aliança que ambdues parts consideren molt satisfactòria.

Gràcies a l’acord subscrit, els jugadors i tècnics del primer equip disposaran d’estudis biomecànics i plantilles personalitzades amb la tecnologia exclusiva i patentada de Podoactiva, així com d’altres tractaments i serveis podològics que assegurin un complet cura preventiu i clínic dels peus dels professionals de club.

Els jugadors i tècnics de les categories inferiors, els seus familiars i els socis de l’MoraBanc Andorra es beneficiaran a més de descomptes i condicions avantatjoses en els mateixos serveis gràcies a aquest conveni de col·laboració.

L’empresa aragonesa ha acompanyat el creixement de el club des de l’inici d’aquesta aliança. Aquesta setmana han acudit a les instal·lacions els jugadors Moussa Diagné, Tyson Pérez, Dejan Todorovic i l’entrenador del, Ibon Navarro, per a realitzar estudis biomecànics i altres tractaments. Els peus dels professionals de club, en les millors mans.