Podoactiva, una firma de referència pel MoraBanc Andorra

Podoactiva, una firma de referència pel MoraBanc Andorra 1600 1200 BC Morabanc Andorra (web oficial)

podo-actiova-5Podoactiva s’ha convertit en un altre dels patrocinadors del BC MoraBanc Andorra. L’empresa aragonesa, referència mundial en serveis podològics es converteix així en proveïdor del club andorrà. El president Gorka Aixàs ha signat el compromís (que és per una temporada) a Barcelona amb Frank Hendricks, el director de Podoactiva a Catalunya.

El passat dia 12 d’octubre podòlegs de Podoactiva es van traslladar al Principat per a realitzar, com a primer pas, els estudis biomecànics de la trepitjada dels jugadors del primer equip i prendre els paràmetres per desenvolupar plantilles personalitzades a aquells jugadors que les requereixin. Podoactiva desenvolupa protocols propis en els seus exhaustius estudis biomecànics de la trepitjada, que comprenen proves en llitera, estudis de la petjada plantar en estàtica i en dinàmica, test biomecànics en bipedestació, anàlisi cinemàtica de la carrera i filmació en vídeo d’alta velocitat.

Realitzant un correcte estudi de la marxa es pot diagnosticar i prevenir l’aparició de nombroses lesions musculars i osteoarticulars (esquinços de repetició, metatarsalgies, fascitis plantars, esperons calcanis, tendinitis, sobrecàrregues musculars, etc.), i en el cas concret dels nens , desenvolupar tractaments per prevenir possibles patologies o disfuncions en la seva etapa adulta.

A més, Podoactiva compta amb un sistema exclusiu d’escaneig 3D Scan Podoactiva, patentat a nivell mundial, amb el qual es realitza una recreació virtual del peu amb una precisió no superada per cap altre sistema del mercat. Aquest sistema genera un motlle virtual del peu en una situació real de càrrega del pacient i simulant la situació dins de la sabata o el calçat esportiu, el que permet dissenyar plantilles personalitzades perfectament adaptades a l’anatomia de cada pacient. Tot això fa que les plantilles de Podoactiva resultin d’alta qualitat, més fines, flexibles i confortables, i amb major resposta dinàmica i memòria elàstica.

“En el bàsquet, a causa de desgast físic que implica i a l’envergadura dels jugadors, són molts els esportistes que requereixen plantilles personalitzades”, apunta Frank Hendrickx, responsable de Podoactiva a Catalunya.

Amb uns 150 punts d’atenció a tot Espanya i present ja a Mèxic, Itàlia i Portugal, Podoactiva és l’empresa atén una mitjana d’uns 40.000 pacients a l’any i en tota la seva trajectòria ha visitat a més de 250.000 persones, moltes d’elles esportistes d’elit.

Podoactiva és referència en el món de l’esport, i nombrosos clubs i atletes de primer nivell han confiat en ella, com la Federació Espanyola de Futbol i de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, així com de clubs com el Reial Madrid, el Betis, el Sevilla FC, l’Tecnyconta Saragossa, etc.

Close Cart
Back to top