Dissabte la Bombonera juga un partit que no es pot dir que anem guanyant però pel que cal la millor versió possible de tothom. Dissabte és el Dia mundial contra el Càncer de mama i el MoraBanc Andorra organitza una sèrie d’activitats que avui han estat presentades en roda de premsa pel Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, i pel president de l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) Josep Saravia. El partit de dissabte a les 18h contra San Pablo Burgos serà l’escenari de les accions previstes.

L’associació vendrà unes polseres roses a 3 euros donades pel MoraBanc Andorra en les que es pot llegir el crit de guerra del club MAIPOR. “El lema del MoraBanc Andorra és perfecte per nosaltres en la lluita contra el Càncer i estem molt agraïts d’aquesta acció amb les polseres perquè recollir recursos és molt important per nosaltres” ha exposat Saravia. Per Gabriel Fernàndez “és important pel club poder donar visibilitat i ajudar en tot el que calgui a associacions que fan una feina tant destacada com Assandca”. Fernàndez ha volgut subratllar que “pràcticament tothom ha sentit de prop aquesta malaltia i pensem que serà sensible per sumar-se a aquesta iniciativa”.

A banda de les polseres, l’altra gran acció per dissabte és un gran mosaic de color rosa que comptarà amb el suport de Catalana Occident. Entre el primer i el segon quart el poliesportiu es vestirà completament de rosa. “L’onada de llum que vam fer va ser molt bonica i aquest cop la idea també ens ha agradat molt” ha afirmat Josep Saravia.