Porta el control

Porta el control 1918 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra conjuntament amb l’Associació Projecte Vida organitza la xerrada sobre prevenció de les addicions a càrrec del Doctor Francisco Salvador Pascual.

 

L’acte, que tindrà lloc al Poliesportiu d’Andorra el proper dimecres 10 d’Abril a les 19:30h, serà obert a tothom, amb especial interès per a infants, adolescents i famílies.

 

L’objectiu d’aquesta xerrada és sensibilitzar i informar sobre els riscos associats al consum de drogues i conductes addictives vinculades a les Tecnologies de la Informació i Comunicacions, videojocs, etc.

 

Amb la hora i mitja que dura la xerrada, és vol potenciar habilitats socials que ajudin a les persones a mantenir una actitud crítica davant el consum i conductes addictives. Desmitificar els estereotips i falses atribucions respecte a les dependències i conductes addictives.

 

Projecte Vida és una associació sense ànim de lucre, nascuda l’any 2022, que té com a objectiu ajudar i donar suport a les persones amb problemes d’addiccions i a les seves famílies. L’essència de l’associació és tenir un espai i comunitat lliures de prejudicis, on les persones que pateixen problemes d’addiccions i el seu entorn perdin la por a parlar.

 

Dimecres tens una cita a la Bombonera que va més enllà del bàsquet. No et perdis la xerrada i porta el control de la teva vida.

Close Cart
Back to top