Aquest mes de juny és clau pels abonats del BC MoraBanc Andorra. S’ha d’estar atent al joc com ho està Sada, llest com Stojanovski i es pot acabar fent una esmaixada com les de Beto.
A partir de dilluns i durant tot el mes de juny ja es pot renovar l’abonament per la temporada 2015-16 i tindran tot el mes per conservar la seva localitat. Si la maniobra no es fa durant el juny, la localitat quedarà a desbloquejada i una altra persona es podrà fer amb ella.
Però la part que més s’ha subratllat en la roda de premsa que han fet aquesta tarda el president Gorka Aixàs i el Cap de comunicació Gabriel Fernàndez, és la promoció #portaunamic. Els ja abonats que portin una persona a fer-se el carnet rebran un 25% de descompte sobre el preu del seu, i un 10% acumulable a partir del segon. És a dir que si un abonat del MoraBanc Andorra porta molts amics al final acabarà per no pagar res. Per altra part, el nou abonat tindrà un 10% de descompte si ve de la mà d’un que ja ho era.
La campanya #portaunamic seguirà operativa després del juny però la possibilitat d’accedir a un 25% de descompte quedarà reduïda al 10.
“Hem duplicat el nombre d’abonats situant-lo en 2063 però la nostra voluntat és seguir creixent i d’aquí iniciatives com #portaunamic que volem que es beneficiï del fet que fa poc que hem acabat la lliga i la gent està enganxada encara a la competició” ha manifestat em roda de premsa el president Gorka Aixàs. El màxim mandatari del club ha volgut destacar que “després d’una temporada ACB ja han quedat clars els beneficis de ser abonat: No es paga cap preu suplementari per veure el Barça o el Madrid o també es pot accedir a moltes promocions exclusives”.
Les persones que vulguin renovar el seu abonament el mes de juny i conservar la seva localitat ho poden fer apropant-se al club entre les 09h30 i les 13h30 o entre les 15h30 i les 19h30 o baixant-se un formulari del web del club (www.bca.ad), enviant-lo després al correu electrònic abonaments@bca.ad. Tot a partir de dilluns.
Per beneficiar-se de #portaunamic els antics abonats hauran d’acompanyar els nous a la seu del club. Més informació al telèfon 885900, també es poden enviar dubtes al correu abonaments@bca.ad.