#PortaUnAmicaEuropa, arrenca la campanya abonaments 17/18

#PortaUnAmicaEuropa, arrenca la campanya abonaments 17/18 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Seguir creixent, mantenir el propòsit que ha acompanyat el club en tota la seva història, seguir endavant” ha manifestat avui com a leit motive de la nova campanya de captació d’abonats el director de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, que ha afegit “i mantenir aquets creixement és un repte ben bonic en una temporada històrica pel club ja que és la del nostre retorn a la competició europea després de 22 anys de no ser-hi”.

Per aquest motiu “i amb aquest objectiu de mantenir el creixement sostingut i constant dels darrers anys” es tornarà a utilitzar una eina que ja ha donat molt bon rendiment les darreres temporades, el ·PortaUnAmic que en aquest cas afegeix el component clarament diferencial de l’exercici 2017/18, l’Eurocup. El #PortaUnAmicaEuropa representarà un 20% de descompte pels abonats prescriptors (els antics) i un 10% pel nou, “o sigui que tothom guanya” ha afirmat Fernàndez, que ha volgut destacar que “si una persona que ja està abonada ens porta 5 de nous, li sortiria gratis el carnet o sigui que val molt la pena”.

“El preu per partit baixa respecte temporades anteriors” ha afirmat Fernàndez “perquè precisament hem volgut que la festa que representa el retorn a l’arena europea sigui assequible per tothom i per això l’abonament inclou tots els partits ACB i l’Eurocup, els 5 partits que ja sabem que jugarem segur i uns hipotètics playoffs”. Gabriel Fernàndez ha volgut destacar que “els preus son molt competitius respecte els clubs de la nostra lliga i també ho son si els comparem amb altres clubs que disputen Eurocup”. Els preus augmenten un 10% pels abonats i un 20% pels nous.

Sobre les expectatives de creixement del club, el portaveu ha manifestat que “del que estem molt satisfets és de la fidelitat dels nostres seguidors així com de la capacitat per generar nous abonats fins i tot en els moments en els que l’equip no passava per moments tant bons com els actuals”. La roda de premsa ha servit també per subratllar “un cop més que el carnet d’abonat dona accés a tots els partits a un preu molt més assequible que en taquilla i també és una eina per accedir a les diverses promocions que el club fa durant la temporada o beneficiar-se de descomptes i promocions en moltes empreses del país”.

 

Renovació abonaments

Nivell 1     Nivell 2    Nivell 3

Tarifa general         390            260           155

Tarifa familiar         280            190           115

Tarifa reduïda         255            175             115

Tarifa Infantil         140              95              75

 

*Els abonats tenen des d’avui i fins el 28 de juliol per comunicar al club que es volen donar de baixar o que volen canviar la seva localitat. En cas de no comunicar res al club, l’abonament quedarà renovat automàticament com la temporada anterior.

*El club obre de dilluns a divendres de les 08h30 a les 15h30. El telèfon per fer qualsevol consulta és el 885900.

 

Altes (nous abonats)

Nivell 1     Nivell 2    Nivell 3

Tarifa General     485            325            195

Tarifa familiar       370           245            150

Tarifa reduïda       335           220            150

Tarifa infantil       210           140            110

 

*L’abonament inclou tots els partits ACB i Eurocup.

*Soci infantil 6-11 anys

*Tarifa reduida: Joves de 12-17 anys i majors de 65 anys.

 

Close Cart
Back to top