Preparats pel Múrcia de Campazzo i Faverani

Preparats pel Múrcia de Campazzo i Faverani 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Un altre duel d’altura. És el que té l’ACB. La reputada Lliga Endesa proporciona gairebé cada setmana un duel de primer nivell. El partit de diumenge a les 12h30 contra UCAM Múrcia a la Bombonera promet emocions fortes. Els murcians, tot i la gran plantilla que tenen, no han començat bé l’ACB i sumen dues victòries i 4 derrotes en els 6 partits que han disputat fins ara. Però, pel contrari, estan mantenint una excel·lent línia a l’Eurocup com ho demostra la solvent victòria aconseguida ahir a casa contra un rival potent com Unicaja de Màlaga. Per part tricolor, el partit representa una nova oportunitat de mantenir l’idil·li entre equip i afició a la BMB viscut fins ara. Els de Peñarroya han guanyat els tres partits que han jugat i en dos d’ells (Herbalife Gran Canària i Retabet Bilbao) la comunió entre jugadors i graderia va ser total. La pedra a la sabata encara a dia d’avui és el bessó de la cama esquerre d’Oliver Stevic, que evoluciona bé però a poc a poc i no és gens segura la seva participació en el partit de diumenge. El pivot serbi en bones condicions està cridat a ser un dels referents de la defensa en el joc interior i tenint al davant un rival com Faverani, el seu concurs és vital.

El partit té d’altres punts d’interès. Per una part, pels homes de Peñarroya significa -igual que va passar amb Bilbao- tenir l’oportunitat de derrotar un adversari que va conquerir la BMB les dues temporades anteriors. Els murcians compten ara amb Òscar Quintana (que havia entrenat Francesc Solana a Fuenlabrada) però tot i els canvis mantenen l’esperit d’equip preparat per donar la cara en totes les situacions amb jugadors experts i durs quan fa falta con Antelo i Rojas.

Pels aficionats, el duel que genera més expectació és el dels bases. Andrew Albicy i Facundo Campazzo, primer per rendiment i segon per morfologia, asseguren un enfrontament vibrant. Ràpids i trapelles, són jugadors que marquen el ritme dels seus equips I que alcen el públic de les seves localitats amb la seva velocitat. El concurs del base argentí no és segur per un cop al nas que ja el va privar de jugar ahir contra Unicaja. Un Albicy-Campazzo per si sol justifica sobradament el pagament d’una entrada. “Tinc moltes ganes de jugar contra Campazzo perquè és un dels millors jugadors de la lliga i he vingut a jugar contra els millors” manifesta Andrew Albicy, que entén que se’ls compari “els dos som petits i ràpids, suposo que és normal que la gent ens pugui comparar”.

El pivot Gio Shermadini afirmava aquesta setmana en zona mixta que “sabem que tenim un partit difícil aquest diumenge però hem d’intentar jugar-lo al cent per cent i seguir amb la bona línia davant dels nostres aficionats”. El gegant georgià també afirmava sentir-se còmode amb el seu rol a l’equip, “tinc un paper similar al de l’any passat i tot i que el nostre estil de joc ha canviat una mica, estic content de com van les coses fins ara”.

Una victòria del MoraBanc Andorra aquest diumenge contra UCAM Múrcia assentaria l’equip andorrà a la zona noble de la classificació.

Close Cart
Back to top