Preparats per al següent repte

Preparats per al següent repte 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El River Andorra MoraBanc ha tornat als entrenaments desprès de la derrota del passat dissabte a Barcelona davant el Barça B. Una derrota d’on s’han extret moltes conclusions i d’on ha de sortir un River MoraBanc disposat a mostrar la seva millor versió al pròxim duel davant el Leyma Natura Corunya.

El tècnic, Joan Peñarroya, ha analitzat davant els micròfons dels mitjans de comunicació com ha començat aquesta setmana per als seus homes. El punt d’autocrítica existeix, en un partit que des del final dels 40 minuts ja es va veure que no s’havia afrontat de la forma més correcta, ara bé, també cal destacar el rival: “Està clar que no va ser el nostre millor partit i també està clar que hi ha un rival davant. Fa temps que ens hem oblidat que juguem contra rivals que també tenen el bàsquet i la capacitat de poder guanyar-nos, el que passa és que les 11 victòries ens han fet oblidar que davant nostre hi ha un equip que ens vol guanyar. Partit fluix davant un rival que va jugar un bon bàsquet, i com demostra que la lliga qualsevol equip pot guanyar a tothom. Tot i això, sense estar brillant arribem amb opcions al darrer segon”.

En com pot afectar la derrota a l’equip. Peñarroya ho té clar: “Aquests jugadors porten 19 victòries, porten tot l’any anant líders, porten aguantant que es parli més del que pot suposar guanyar que el que suposa el següent partit. Clar que té que veure que portem un mes pensant a veure quan podem celebrar el títol, molts cops els subconscient t’enganya i tots pensàvem que era impossible perdre dissabte, doncs no era impossible. La nostra lliga és la LEB Or i els rivals són els d’aquesta lliga. No hi ha cap lliga que guanyar sigui fàcil i no s’hagi de patir com estem fent nosaltres. El tema mental a l’esport sempre té una importància vital”.

3 jornades resten per finalitzar la lliga regular, ara bé, no cal mirar més enllà del següent partit, el que ens enfrontarà a La Corunya el proper divendres. Un equip que ja va demostrar a la primera volta que era capaç de dominar al River Andorra MoraBanc: “Partit de la següent jornada sempre és el més important, com ha estat durant tota la temporada. En el que ens hem de centrar és en el nostre joc, en fer bé les nostres coses per jugar davant un rival que fa un bon bàsquet i té jugadors de qualitat. A més, és l’únic equip que ens ha dominat”.

Peñarroya està segur d’acabar bé la lliga. Això és esport, i sense patir no hi ha recompensa possible: “Això és esport, juguen 14 equips, i estem convençuts que l’acabarem bé la lliga. És important el proper partit, el de Corunya, i tan de bo juguéssim demà. Estic segur que l’equip donarà una bona resposta i amb el Poliesportiu animant ho treure’m endavant”.

Divendres arriba una nova oportunitat de demostrar el que ha estat durant tota la temporada el River Andorra MoraBanc. S’espera un Poliesportiu d’Andorra ple, animant a un equip que necessita més que mai el seu suport per seguir el camí que vol portar a l’objectiu. La victòria davant La Corunya és, ara per ara, l’únic objectiu i en l’únic que s’ha de pensar.

Text: Comunicació River Andorra MoraBanc

Foto: Carlos Reyes

Close Cart
Back to top