Avui s’han presentat oficialment les Lligues Nacionals Catalanes 2016 en un acte celebrat a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza. El president Gorka Aixàs ha estat el representant del MoraBanc Andorra en un acte que ha estat presidit per Joan Fa, el president de la catalana, i ha comptat amb la presència de Gerard Figueras, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya.

La presentació d’aquest migdia ha estat la més especial pel Principat de les viscudes fins ara en la lliga catalana. El Poliesportiu d’Andorra serà escenari els dies 28 i 29 de setembre de la Lliga Catalana de bàsquet ACB. La Federació Catalana ha triat Andorra per organitzar la competició que en aquesta ocasió comptarà amb el MoraBanc Andorra com a seu.

“Per nosaltres és un honor acollit una competició tant prestigiosa com la lliga catalana i el nostre objectiu és aconseguir que hi hagi un gran ambient aprofitant el torneig per presentar el projecte 16/17 davant dels nostres aficionats” ha manifestat el president Gorka Aixàs.

Amb l’objectiu que la BMB acolli una gran festa de bàsquet, els preus establerts per les entrades seran totalment populars. Les entrades per cada jornada de competició costaran 10 euros amb la possibilitat d’adquirir un pack de 15 que inclouria els dos dies. Els abonats del MoraBanc Andorra podran gaudir de les entrades a meitat de preu. 5 euros per dia o el pack dels dos per 7.5 euros. Les entrades es podran adquirir a partir de dimarts a les oficines del club o a www.bca.ad.

Dimecres 28 de setembre

18h30 Fc Barcelona Lassa-Divina Seguros Joventut

20h45 Bc MoraBanc Andorra-ICL Manresa

Dijous 29 de setembre

21h Final

El Barça s’ha fet amb els darrers set títols dels 19 que sumen en total, el de l’any passat en superar el MoraBanc Andorra a la final disputada a Granollers per un ajustat 65-68.