El BC MoraBanc Andorra i AUTEA han presentat avui el calendari solidari 2020 que tothom ha de tenir a casa seva. El calendari inclou imatges d’afectats d’autisme i les seves famílies amb els jugadors i cos tècnic del MoraBanc Andorra. Les imatges són del fotògraf del club, Albert Martín.

El president Gorka Aixàs ha obert la roda de premsa exposant que “a Andorra hi ha molta gent, moltes entitats que fan una feina increïble, positiva i necessària per la nostra comunitat. AUTEA, l’associació d’afectats d’autisme d’Andorra és indiscutiblement una des del primer moment en què va començar a treballar i per nosaltres és un plaer i gairebé un deure i ajudar-los en iniciatives així”. Aixàs ha afegit que “deixeu-me felicitar l’Albert Martín per la feina perquè el calendari és molt maco i espero que dissabte se’l compri moltíssima gent”.

La presidenta d’AUTEA, Inés Martí, ha volgut “agrair la col·laboració al MoraBanc Andorra perquè ens van donar moltes facilitats i l’estona que vam compartir fent el calendari va ser molt maca” i ha afegit que “els jugadors i els tècnics van estar molt atents i les famílies van estar molt contentes”. Martí ha afirmat que “hem fet 1000 calendaris i esperem vendre’n molts perquè aquests diners ens ajuden molt, de moment les primeres reaccions ja han estat molt positives”

AUTEA vendrà calendaris a 4 euros dissabte en el partit que el MoraBanc Andorra juga contra Unicaja de Màlaga a les 18h a la Bombonera. Els beneficis de la venda del calendari seran per l’Associació d’afectats d’autisme d’Andorra.