Els dies 2 i 3 de març, el Poliesportiu d’Andorra acollirà el repte solidari més ambiciós en el que ens hem involucrat fins ara.És a benefici d’Unicef i l’organitzarem conjuntament amb Caldea que hi aporta material i personal i s’ha bolcat perquè tot sigui un èxit. La presentació de l’event solidari s’ha fet aquesta tarda amb la presència del president del club, GorkaAixàs, el director de Caldea, Miguel Pedregal, la directora d’Unicef Andorra,Marta Alberch i el padrí de la iniciativa, l’exnúmero 1 del món, Joaquim Purito Rodríguez. “Purito” Rodríguez dona nom a una iniciativa que vol aconseguir recórrer els 7848 quilòmetres que separen Andorra de Buthan (on Unicef Andorra hi té un programa de col·laboració) amb l’esforç dels participants en 7 classes de cycling que tindran lloc a la nostra pista la tarda i nit del 2 de març(entre les 16h i les 23).  El mateix Joaquim Rodríguez i 4 corredors més recorreran els darrers metres en el descans delpartit que el MoraBanc Andorra juga l’endemà a les 12h30 contra el Reial Madrid. En cada classe hi haurà 50 bicicletes que es podran contractar a través del portal MoraBanc Entrades https://www.morabanc.ad/entrades/entrades.nsf/home?OpenForm

Cada classe costarà 15 euros excepte la Premium de les 18h amb Purito Rodríguez que en costa 25. Els participants rebran un welcome pack amb samarreta commerativa. Les bicicletes ja es poden contractar des d’avui mateix i fins divendres 1 de març si no es venen totes abans.

“Hem de dir que la venda de bicicletes ja ha arrencat abon ritme i això ens fa pensar que tot anirà bé” exposava en la roda de premsa Gorka Aixàs que agraïa a “Caldea la col·laboració i al Joaquim Rodríguez la predisposició per ajudar-nos i amb el seu nom donar popularitat a l’event”. Aixàs ha mencionat també que “per nosaltres és un plaer tornar a col·laborar amb Unicef amb qui ja fa anys que organitzem iniciatives així”. Miguel Pedregal ha volgut subratllar que “nosaltres som una empresa referent en el secto rturístic a Andorra però sempre ens trobaran disposats per col·laborar en temes solidaris com aquest”. Marta Alberch ha exposat que per Unicef “és important l’ajuda que es pugui aconseguir perquè els projectes de col·laboració que estem tirant endavant amb Buthan son absolutament fonamentals”. L’excorredor professional         Joaquim Rodríguez ha animat a “tothom a inscriure’s en una iniciativa molt maca en la que segur que ens divertirem i a més ho farem per una bona causa”.

Aquestes són les hores de les classes i els monitors que les faran:

16h Juan Pablo Gobbi

17h Noel Ruiz

18h Purito Rodríguez

19h Toni Domiguez

20h Alex Payán

21h Pilar Martinez

22h Juan Pablo Gobbi

Els beneficis íntegres de l’event seran per Unicef Andorra, totes les persones que col·laboren en l’organització de l’event ho fan de manera altruista.