Presentat l’increïble repte dels 17K de Ferran Teixidó

Presentat l’increïble repte dels 17K de Ferran Teixidó 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El corredor de muntanya Ferran Teixidó (tercer classificat del darrer mundial de quilòmetre vertical) intentarà fer 17.000 metres de desnivell de pujada i de baixada a les escales del Poliesportiu d’Andorra. L’increïble repte, el segon que afronta l’atleta andorrà, serà a benefici d’UNICEF i duplica la dificultat de l’assolit la temporada anterior quan es va fer el cim de l’Everest (8848 metres).

Cada dia moren 17.000 nens al món per causes que es podrien evitar i en aquí justament és on s’inspira aquest nou repte solidari organitzat pel Bc MoraBanc Andorra amb el suport de la Federació Andorrana de muntanyisme i l’empresa Topcrono i la col·laboració de MoraBanc i el Govern d’Andorra.  Ferran Teixidó haurà de pujar i baixar les escales de la tribuna principal del Poliesportiu 1308 vegades entre el divendres 9 de desembre a les 19h i el diumenge 11 sobre les 17h45, a la prèvia del partit del MoraBanc Andorra contra l’FC Barcelona Lassa i davant dels aficionats que ja estiguin a la instal·lació. Les 47 hores d’esforç continu només s’interrompran per alimentar-se i pels entrenaments dels dos equips. L’atleta dormirà els dos dies, el temps que pugui invertir pel descans, en el mateix Poliesportiu.Els relleus solidaris són la manera més senzilla de col·laborar amb el repte. El dia 9 entre les 19h i les 22h es produiran els relleus VIPS en els que ja està confirmada la presència de la ministra de cultura, Olga Gelabert (que és qui obrirà el repte) i d’altres personalitats de la vida pública com Jordi Cinca, Francesc Camp, Trini Marín, Marc Pons, Pere López, Jordi Gallardo, Xavi Altimir o Marc Pantebre. La llista no para de créixer i no està tancada. Els rellevistes VIP contribueixen amb 100 euros al repte.

El repte està obert a tothom. Tothom que vulgui podrà fer un relleu amb el Ferran Teixidó. Només s’hauran d’inscriure enviant un mail a premsa@bca.ad o un wattsapp al 00376321934. Els rellevistes populars podran contribuir amb el que creguin convenient. Serà igual de benvingut qui posi un cèntim que qui en posi 1000. Els relleus consisteixen en acompanyar el Ferran Teixidó durant algunes pujades i baixades. Per altra part, i fins diumenge 11, ja està activat l’SMS solidari d’UNICEF. Les persones que enviïn un SMS al 606 amb la paraula Repte col·laboraran amb 0.90 euros +IGI que aniran íntegrament a UNICEF.

“El repte està obert a tothom, quantes més persones vinguin a fer relleus solidaris amb el Ferran molt millor” exposava el Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez. “L’important més que el repte físic és el tema de la solidaritat, jo no vull demostrar res amb això i el que vull és que vingui quanta més gent millor” manifestava en roda de premsa Ferran Teixidó fent gala un dia més de la seva modèstia. “Amb molt poca cosa, tot just unc cèntims es pot ajudar molt a nens i nenes que ho estan passant malament” explicava la Directora del Comité d’Andorra d’UNICEF, Marta Alberch. Josep Lluch, vicepresident de la Federació Andorrana de muntanyisme felicitava el MoraBanc Andorra per la iniciativa i es mostrava “orgullós de tenir un atleta com el Ferran, que és un crack quan competeix i també en reptes com aquest”.

Un atleta increïble per un repte encara més increïble i un propòsit sensacional, recollir el màxim de diners possibles pel comitè d’UNICEF a Andorra i sensibilitzar el màxim sobre el fet que, encara que sembli mentida, cada dia moren al món 17.000 nens i nenes per causes que es podrien evitar

Close Cart
Back to top