Darrer partit a casa de la lliga regular pel MoraBanc Andorra. Demà a les 20h30 els tricolors reben el Cafés Candelas Breogán de Lugo en un partit molt important per molts motius. El primer i fonamental és que una victòria assegura que els d’Ibon Navarro estaran a la pomada del playoff fins la darrera jornada de lliga. Les combinacions dos partits abans del final passen totes per fer la feina i primer i esperar. Una victòria davant dels gallecs permet seguir vius i sentir en el paladar el dolç sabor dels grans objectius fins el final. Els tricolors ni son favorits ni depenen d’ells però tenen més possibilitats dels que molts els adjudiquen. “En les dues darreres jornades sempre passen coses inesperades”afirmava després de perdre contra el Barça Ibon Navarro i la història de la competició li dona tota la raó. Això sí, tot passa per guanyar demà i fer-ho també en el darrer partit a Màlaga.

El que forma part decisiva del relat del partit és la situació del rival. Pel Breogan el partit és una súperfinal per la supervivència. Guanyant a Andorra tenen possibilitats reals de salvar-se considerant que la darrera jornada reben a casa un Burgos que no es juga res. Perdent demà, el descens a LEB Or passarà a ser una probabilitat i segons com vagin els resultats del cap de setmana,fins i tot, podria certificar-se.

Per això el partit promet emocions fortes. Objectius importants i dramatisme pel costat visitant. Caldrà la millor versió de la BMB per treure un partit que sempre té un component de nostàlgia perquè podria ser el darrer dia en mesos que hi ha partit després d’una temporada llarga i plena d’emocions en la que destacarà amb llum pròpia haver estat semifinalistes de l’Eurocup i també, tot i que ja queda molt lluny, la gran alegria d’aconseguir la Lliga Catalana contra el Barça la passada pretemporada.

Stevic, que encara la recta final de la recuperació, será l’única baixa per aquest partit entre els tricolors.

“Hem de donar-ho tot fins el final i sense voler posar-nos més pressió del compte està clar que si volem tenir alguna opció de jugar el playoff hem de guanyar els dos partits que queden i estem concentrats en això” ha afirmat avui en roda de premsa Dylan Ennis. L’escorta nordamericà ha exposat que el “partit será intens per les dues parts perquè els dos equips necessitem la victòria però per motius diferents”. Ennis ha explicat també que “és cert que Mc Collum no jugarà i és un gran jugador però allà ens van guanyar sense ell, Breogan és un equip que juga amb molta energía i que tégrans tiradors”.

“Està clar que hem de guanyar demà. Serà un partit complicat pels dos equips perquè ells es juguen la salvació i nosaltres les opcions de playoff. Serà un partit difícil que en els darrers 4 partits ha mostrat molt bon nivell malgrat els mals resultats” ha manifestat Ibon Navarro avui i a la prèvia. “No será fàcil però hem treballat en les coses que hem de fer per guanyar el partit. Haurem de controlar moltes coses per competir amb ells”. El tècnic del MoraBanc Andorra ha exposat que “Breogan hauria de tenir dues otres victòries més però quan estàs abaix molts cops els finals ajustats s’escapen i per aquest motiu estan on estan”.


Al descans es produirà la cerimònia de graduació dels jugadors que passen de júniors a sèniors i que, per tant, en molts casos abandonen la disciplina del club. El padrí de la graduació serà la llegenda del club Pere Pràxedes.