Duel espectacular el de demà a la BMB perquè visita Andorra l’equip de moda de la Lliga Endesa, el San Pablo Burgos. El partit de demà a les 18h és una cruïlla, com sol ser habitual, pels dos equips. Per una banda, els castellans tenen l’oportunitat de sumar la cinquena victòria en cinc partits i de posar la directa cap a la Copa del Rei si ho fan, des del punt de vista visitant es tracta d’una enorme oportunitat de posar un peu entre els grans de la primera volta. Queda molt per jugar però la Bombonera és una pista difícil i això seria enviar un missatge a la lliga i a si mateixos. És tant l’atractiu d’aquest Burgos de Clark, Lima, Benite, Huskic o Bassas que a la prèvia es dilueix una mica que a la banqueta veurem (assegut no gaire) a Joan Peñarroya, el mite més important de la història de la banqueta tricolor, que la temporada passada ja va venir i va guanyar amb el Baxi Manresa.

Per part tricolor sembla que Musli seguirà sent baixa i que l’equip ha treballat els darrers dies per recuperar les boníssimes sensacions que van deixar els partits contra Barça i Ulm. En aquells dos partits els tricolors van ser l’equp intens, ambiciós i atrevit que vol l’entrenador i que en els dos partits a Gran Canària i Bolonya es va veure només en trams de partit.

“Hem de millorar en estar concentrats els 40 minuts i en això estem treballant” ha afirmat Dejan Todorovic que també ha volgut remarcar que “les pistes que hem visitat i en les que hem perdut son d’equips importants”.  L’escorta serbi ha afirmat que “hem d’estar pendents de fer bé les nostres coses sabent que al davant tindrem un gran equip que ja porta temps demostrant que fa bé les coses i que té una gran plantilla i un gran entrenador”.

M’espero al líder de la lliga” ha dir Ibon Navarro sobre el San Pablo Burgos detallant que “son el segon equip que millor tira de tres de la lliga el que et dona una idea de com volen jugar però per dintre tenen jugadors com Lima, Huskic o Clark”. Pel tècnic del MoraBanc Andorra, i sobre les derrotes fora de casa ha volgut destacar que “hem jugat a les pistes de grans rivals”. Sobre l’estat dels jugadors Ibon Navarro ha afirmat categòricament que “estan bé”.

El partit de demà serà també el partit contar el cáncer de mama amb diverses accions preparades., la més important un mosaic per vestir la Bombonera de rosa entre el primer i el segon quart.