Encara ressonen els crits i encara es nota el tacte de les abraçades en els jugadors però això, com es diu molt darrerament, no para i just acaba un repte que ja pica a la porta un altre. El MoraBanc Andorra juga demà a les 20h30 (273 Tv en directe a la Fibra Andorra Telecom) a la pista del San Pablo Burgos en partit de la jornada 23 de la Lliga Endesa. I el que passi és molt important, de fet la reiteració és màxima en les prèvies perquè tots els partits acaben pesant molt en aquest tram de la competició. Els tricolors visitaran el millor ambient de bàsquet de la lliga Endesa i ho faran en una ciutat que no és gens propícia perquè a Burgos el club no s’ha endut una altra cosa que disgustos. A LEB or especialment els burgalesos van ser un rival duríssim que a casa sempre va acabar imposant-se i ja en lliga Endesa la temporada passada la victòria es va quedar al Coliseum amb remuntada a la segona part. La idea d’aquest MoraBanc Andorra serà trencar aquesta dinàmica i per fer-ho hauran de lluitar amb un equip que cada dia està jugant millor, que té una plantilla plena de talent i que ha rebut una sacsejada important amb l’arribada de Sutton, un força de la natura al3/4 que ha aterrat com una bomba a la lliga com ho indica que sigui l’MVP del darrer mes a la competició. L’altre enemic dels tricolors, i no és petit precisament, és per una banda la fatiga del gran nombre de partits importants dels darrers dies i també la possibilitat que una part del cervell estigui pensant en dimarts, en el primer partit de les semifinals de l’Eurocup contra l’Alba de Berlin. El que està clar, i això ja s’ha vist aquesta temporada amb els equips d’Eurolliga és que si afluixes et destrossen i més un molt bon equip com Burgos i amb la força de la seva afició al darrera.

“És un partit important, tots ho son en la lluita pel playoff i aquest serà molt difícil” exposa Miki Vitali que afegeix que el “més important és tenir cura del cos, descansar i alimentar-se bé quan hi ha tants partits en pocs dies”. Vitali creu que “serà important posar la mateixa energia de sortida per no patir davant d’ells, aquesta és la clau per mi”. Sobre la temporada, l’internacional italià afirma que “estic molt content perquè tot i que és normal que hi hagi alts i baixos en una temporada estem aconseguint cosesmolt importants”.

El tècnic Ibon Navarro manifesta que “juguem contra un equip que té moltes armes i que està a un nivell de joc molt alt, el Burgos ens exigirà molt, segur”. L’entrenador del MoraBanc Andorra subratlla que “visitarem la pista més calenta de la lliga potser amb Manresa”. Sobre el canvi de xip el tècnic estima que “cal que tinguem molt clar que son dues competicions diferents i a la lliga no estem encara on voldríem estar i per aconseguir-ho hem de guanyar partits”.