Això no

Això no para. Ni molt menys. Les cròniques i prèvies de cada partit tenen un denominador comú habitual i és el de col·locar el ritme frenètic del calendari com a factor que impregna totes les anàlisis. Aquest cop la idea està més present que mai i amb més elements interessants encara que tots els que hem tingut abans. El MoraBanc Andorra rep demà a les 17h elMontakit Fuenlabrada a la Bombonera en partit de la 22ª jornada de la LligaEndesa. Però atenció, ho fa quan no han passat ni 48 hores de l’esclat d’emocions i intensitat viscut ahir en el partit contra Asvel Vileurbanne, i també li toca fer-ho després d’haver perdut dos jugadors fonamentals per més de dos mesos. Les baixes prolongades d’Stevic i Walker son part important del material informatiu d’aquesta prèvia com també ho és que el partit és absolutament clau en la lluita pel playoff. A banda, un altre dels angles interessants és que els tricolors jugaran aquest duel clau just tres dies abans de jugar-se el seu futur a Eurocup a l’Astroballe de Villeurbanne. En resum i tot i els riscos d’aglomeració de sensacions, el partit de demà és extraordinàriament important i atractiu. Per si fos poc el Fuenlabrada arriba molt necessitat perquè està a la part baixa de la classificació i arriba amb el tercer entrenador del curs, Jota Cuspinera,substitut de Néstor García que alhora havia substituit a Agustí Julbe. Però,tot i els evidents problemes que arrossega el Fuenlabrada, es tracta d’un conjunt que té qualitat i que compta amb jugadors capaços de donar un disgust a qualsevol. El que més, sense dubte, Paco Cruz al que ja hem patit a al BMB amb el Buzzer Beater que va anotar la temporada passada en el darrer segon perdonar la victòria als seus.

Avui, donada la proximitat amb el partit d’ahir, no hi hahagut prèvia convencional però Rafa Luz ha atès els mitjans a la pista.

 “Serà un partit dur perquè ells venen de perdre clarament i a més han tingut tota la setmana per preparar el partit i nosaltres no l’hem tingut”.

“El partit és molt important per nosaltres per la lluita pel playoff i hem de fer un pas endavant sabent que si no juguem bé no guanyarem el partit”.

“Volem fer un bon partit per l’Oliver i el David. Estem parlant del nostre capità i d’un dels alers importants de l’equip i els hem perdut en pocs dies. Per nosaltres és important”.